Client a la fuga. Això és el que va fer un home després de protagonitzar uns aldarulls aquest cap de setmana al prostíbul Club Paradise de la Jonquera (Alt Empordà), segons ha avançat el Diari de Girona i ha pogut confirmar i ampliar de fonts policials ElCaso.cat. L'individu es trobava al bordell en un estat molt evident d'embriaguesa i va molestar i enfrontar-se amb altres dos clients. Els responsables i vigilants de l'establiment van fer-lo fora al mateix temps que trucaven als Mossos d'Esquadra, que van traslladar-se fins allà immediatament. Van rebre l'avís de l'altercat aquest diumenge 27 de novembre a les 23.50 hores. En arribar, l'home, de 35 anys, estava molt alterat i va pujar-se al cotxe tot i estar molt begut, per fugir. A l'escapar gairebé atropella dos agents de la policia catalana, que li demanaven que s'aturés. Advertència a la qual no va atendre.

Els agents van perseguir-lo i van trobar el cotxe a Figueres

A tota velocitat, l'home va sortir dels voltants del Club Paradise, al polígon industrial Mas Morató, per agafar la N-II. Els agents, després de l'ensurt de ser, per poc, atropellats, van pujar-se al cotxe policial i van seguir-lo. Així va iniciar-se una persecució que no duraria molt, perquè enxampar-lo podia suposar causar danys als usuaris de la via, segons han senyalat fonts policials a aquest mitjà. Els Mossos d'Esquadra van deixar-ho estar mentre l'individu conduïa de forma temerària per la Jonquera. No obstant això, van iniciar la investigació per trobar el cotxe i, per tant, el seu propietari. Finalment, van descobrir el vehicle estacionat a Figueres (Alt Empordà) aquest dilluns 28 de novembre.

Un cop identificat i localitzat el cotxe, els agents van detenir directament a la comissaria de Figueres, cap a les quatre de la tarda d'aquest dilluns, al presumpte autor dels aldarulls del bordell a la frontera amb França. L'home ha passat a disposició judicial pels fets. Està acusat d'un delicte de resistència als agents de l'autoritat, un altre d'atemptat contra els agents de l'autoritat i dos més contra la seguretat viària, en aquest cas, per haver conduït de forma temerària i per fer-ho sota els efectes de l'alcohol i les drogues.