Caçat un agressor que va colpejar la seva parella durant un vídeo en directe de TikTok. La Policia Nacional l'ha detingut a Sòria com el presumpte autor dels fets i després que ell i la pròpia víctima denunciessin oficialment que estava patint moltes amenaces i insults. Com es pot veure a les imatges fetes públiques pel cos policial, després que la gravació circulés per diferents xarxes socials, l'individu pega la dona mentre manté una conversació amb tres nois més. La víctima, Simona, en un inici, va assegurar que era el seu pare, tot i que els usuaris no van creure tal afirmació. De fet, poc després va reconèixer que l'atacant era el seu marit.

 

Tot apunta a un muntatge, però el marit ha acabat detingut

El vídeo va fer-se viral a les xarxes socials i va arribar a mans de la Policia Nacional i als investigadors de la Comissaria Provincial de Sòria. Des d'allà, els agents van identificar el presumpte agressor, segons han informat aquest dimarts des de la Subdelegació del Govern espanyol a la província. Aquest dimarts al matí, la noia i víctima de la bufetada en directe a TikTok, s'ha personat en dependències policials per comunicar que, arran de la gravació i per la difusió que ha tingut, la parella estava rebent moltes amenaces i insults.

Davant de la jove i després de les indagacions dels agents, la Policia Nacional ha arrestat l'home com presumpte autor de l'agressió. Tot i que la víctima va afirmar, juntament amb el seu marit, que tot es tractava d'un muntatge per intentar guanyar comentaris i seguidors a TikTok. Tanmateix, la policia ha decidit detenir-lo davant les evidències i la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM, per les seves sigles en castellà) s'ha encarregat de la tramitació de l'atestat policial. Un cop finalitzat, han posat a disposició de l'autoritat judicial l'home i parella de Simona.