Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 3 de març dues persones, de 28 i 38 anys, com a presumptes autores d'un robatori amb violència en un habitatge de Mataró. Els lladres van ser enxampats 'in fraganti' pel propietari de l'immoble, que els va començar a perseguir mentre fugien amb la desgràcia que va caure per les escales i va resultar ferit. Un veí va poder retenir un dels dos lladres fins a l'arribada de la policia catalana, que també va poder arrestar el segon lladre al cap d'unes hores.

Enxampa els lladres que li han entrat a robar i els intenta perseguir

Els fets van succeir el mateix 3 de març cap a les 13.40 hores en un domicili al carrer de Blanes de la capital del Maresme. En rebre l'avís, agents dels Mossos van anar fins al lloc dels fets, on van trobar el propietari del pis en què havien entrat a robar ferit a terra. L'home havia caigut per les escales quan intentava perseguir els delinqüents i presentava diverses ferides lleus. També hi havia un altre veí amb ferides lleus que havia pogut retenir un dels lladres en el seu intent de fugida, que va ser automàticament detingut.

Gràcies a la descripció que la víctima i el seu veí van poder donar de l'altre sospitós i que van indicar la direcció de fugida, agents dels Mossos el van poder localitzar i detenir pocs minuts després pels voltants de l'edifici. En el moment de la detenció, aquesta persona portava a sobre una radiografia amb la qual, presumptament, hauria forçat la porta d'entrada al domicili de la víctima per entrar-hi a robar. Durant la fugida, un dels dos autors va anar perdent pel camí una peça de roba plena de joies i un utensili electrònic

La Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mataró s'ha fet càrrec de la investigació i intenta determinar l'origen d'aquests objectes intervinguts, ja que no se sap si els van sostreure del domicili on acabaven de cometre el robatori o si podrien pertànyer a un altre robatori que haguessin comès amb anterioritat. Després de passar a disposició judicial el passat 5 de març, el magistrat va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.