Els Mossos detenen un entrenador d'animadores de l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, per presumptes abusos sexuals a dues noies menors d'edat.

Abusa d'animadores menors d'edat

Dues noies van denunciar el passat dijous els abusos que van patir per part del seu entrenador entre els anys 2015 i 2018, quan elles tenien 16 anys.

Animadoras / Pixabay

Detingut un entrenador d'animadores a l'Hospitalet de Llobregat per abusos a dues menors / Pixabay

Segons el mitjà L'H Digital, el presumpte agressor, amb les inicials I.L.B., ha estat entrenador de diverses entitats esportives de la ciutat, com ara el Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet, InGym L’Hospitalet a l'Institut Bisbe Berenguer, i actualment estaria exercint al Bears Cheerleading Club, ubicat al barri de Bellvitge.

Detingut l'entrenador de l'Hospitalet de Llobregat

Els fets, segons confirmen els Mossos d'Esquadra, van tenir lloc a casa del detingut i en un hotel de Madrid en què dormien durant una competició.

Les dues noies van denunciar els fets als Mossos dijous passat i el presumpte agressor va ser detingut i traslladat a la comissaria del barri La Florida divendres.

El jutjat de guàrdia de l’Hospitalet va acordar-ne la llibertat provisional i va enviar la causa a repartiment, ja que els fets denunciats van passar fa anys.

Apunyala la seva xicota al mig del carrer a Logronyo

Uns fets desvelats durant aquest 8 de març, dia de la dona treballadora, en què altres atacs violents contra les dones s'han fet públics.

Aquest matí, a Logronyo, capital de La Rioja, un jove de 20 anys ha apunyalat la seva parella en mig del carrer i a plena llum del dia.

Cinc ganivetades que gairebé maten la noia, de 25 anys, que ara es troba a l'hospital San Pedro, amb pronòstic reservat.

Després, l'agressor ha saltat al riu Ebre i s'ha autolesionat, tot i que no s'ha fet ferides greus.

Intenta matar la seva exparella a cops de matxet

I fa unes hores, un altre atac masclista ha tenyit de vermell els carrers de la localitat valenciana de Massamagrell, on un home, exmilitar, de 51 anys ha intentat matar la seva exparella, de 53, a cops de matxet i al mig del carrer.

Diversos veïns han intentat frenar l'agressió sense èxit fins que un company de feina ha colpejat l'home amb un estri de ferro. La policia l'ha detingut minuts després.