El segrestador de Tinder i, presumpte, violador de Nou Barris de Barcelona, ha estat detingut aquest dijous pels Mossos d'Esquadra. L'home va presentar-se voluntàriament a dependències policials, fet que va facilitar el seu arrest després de diversos dies de cerca. Concretament des del dia 29 d'octubre, quan la Guàrdia Urbana de Barcelona va alliberar una noia que es trobava retinguda en un pis del barri de Porta, situat al districte de Nou Barris. La jove, de 27 anys, va ser traslladada a l'hospital pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i el cos municipal va obrir diligències per detenció il·legal i agressió sexual. Res se'n sabia d'aquest individu que la va contactar des d'una aplicació de contactes fins ahir a la tarda, aquest tipus de cites sexuals han tingut una eclosió de violència considerable els últims mesos i s'han realitzat diversos arrestos arreu de l'estat espanyol, com el dut a terme aquest dijous també a Móstoles per la Policia Nacional, per un altre home que suposadament va abusar de deu dones "a la foscor".

Alliberada al veure-la des del balcó

Per tots aquests fets l'investigació continua oberta. Això suposa que hi ha molta informació relacionada que no s'ha fet pública i en aquests moments es desconeix l'edat i nacionalitat de l'home que suposadament va segrestar i agredir sexualment, per després escapolit-se del pis de Porta on havia deixat tancada a la noia de 27 anys. La víctima va sortir al balcó per avisar-los després que la policia barcelonina va rebre l'avís que hi havia una dona retinguda en un habitatge del carrer de Manuel Sanchis i Guarner, al districte de Nou Barris. Els bombers, en un primer moment, van ser alertats per intentar accedir a l'immoble amb una escala de salvament, tot i que finalment no va ser necessari i van poder entrar-hi amb una clau que els hi va facilitar un veí.

La jove va assegurar als agents que la va tancar amb clau i que la va intentar agredir, a més d'amenaçar-la amb una arma blanca, concretament una navalla. L'incident, que es va produir aquest 29 d'octubre cap a les 4.30 hores de la matinada, va posar en marxa un dispositiu policial per trobar a l'individu. No obstant això, i per causes que encara es desconeixen, va entregar-se voluntàriament en una comissaria dels Mossos d'Esquadra aquest dijous a la tarda. Ara els investigadors hauran de determinar què va succeir aquella nit al pis del barri de Porta de Barcelona.