La Guàrdia Urbana de Barcelona ha alliberat la matinada del diumenge una dona que assegurava estar segrestada a un pis localitzat al carrer de Manuel Sanchis i Guarner, al barri de Porta (Nou Barris).

Els agents van arribar a l'escena després de rebre un avís  i la jove va poder sortir al balcó per a avisar-los de què estava retinguda contra la seva voluntat. En un primer moment van avisar als Bombers per poder accedir a l'immoble, però finalment van poder obrir la porta amb una clau que els va facilitar un veí.

Havien quedat a través d’una 'app'

La víctima va relatar als agents que havia conegut al presumpte agressor a través d’una aplicació del mòbil. Van quedar per a prendre alguna cosa quan l’home va canviar de sobte la seva actitud, la va portar al seu pis i la va deixar tancada amb clau abans de marxar.

La jove assegura que també la va intentar agredir sexualment i l’havia amenaçat amb arma blanca. Va ser atesa pels serveis d’emergència desplaçats al lloc dels fets, i la van traslladar a l’hospital per a una avaluació mèdica. Segons ha informat la Guàrdia Urbana per les xarxes socials, encara no hi ha detinguts, tot i que han obert una investigació pels delictes d’agressió sexual i detenció il·legal. L’agressor continua en crida i cerca.

Nou Barris, un dels districtes amb més delinqüència  

Segons l'enquesta Estat de la ciutat realitzada el 2021, els barcelonins perceben el districte de Nou Barris com el segon més insegur de la ciutat, només per darrere de Ciutat Vella. Aquesta percepció queda secundada per les dades obtingudes pels Mossos d'Esquadra el 2020: les zones de Sant Andreu i Nou Barris van ser les úniques on la delinqüència va augmentar tot i la pandèmia. Segons aquestes dades, les denúncies havien pujat un 1,6% a Nou Barris en comparació amb l'any anterior.