Els lladres també necessiten descansar o fer una petita migdiada. Un home de 21 anys va entrar aquest dissabte a robar en un pis ubicat a la Travessia del Carme de Lleida (Segrià). El modus operandi de l'individu va ser l'habitual: accedir al domicili (en aquest cas, per una finestra oberta) i regirar-lo tot per intentar fer-se amb els objectes més valuosos que tenien a casa els inquilins. Però, pel que sembla, en un moment donat, va acabar en una de les habitacions, va estirar-se al llit i va quedar-se completament adormit. Tant que la dona i propietària de l'immoble, segons va explicar a la Guàrdia Urbana de la ciutat, va trucar a la policia perquè havia arribat a l'habitatge, va veure l'escena del robatori i, a més, un desconegut estava fent una becaina en una de les estances.

El jove va entrar per una finestra, va robar i després se'n va anar a dormir

El pis, situat al bell mig de l'Eix Comercial de la capital de Ponent, va ser regirat de dalt a baix pel jove. Ningú va adonar-se'n que algú havia accedit aquest dissabte al migdia. De fet, tot apunta que va aprofitar un moment que la propietària va sortir i va entrar i perpetrar l'atracament. Els fets van succeir cap a la una del migdia, que va ser quan una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va ser alertada d'un possible robatori a l'interior del domicili de la Travessia del Carme, segons ha explicat Segre. Els agents, en arribar al lloc, van entrevistar-se amb la persona que els va alertar i aquesta els hi va relatar que feia uns minuts que havia arribat a casa i que només accedir-hi va trobar tot regirat i un desconegut dormint en una de les habitacions.

Els agents van accedir a l'interior del pis i van localitzar a l'home. Va despertar-se i, poc després, va explicar-los que havia accedit al pis a través d'una finestra que s'havien deixat oberta. La Guàrdia Urbana va escorcollar-lo i van veure que el jove portava un telèfon mòbil propietat de la filla de la dona. Per tot això, i tot i les estranyes circumstàncies en les quals va ser enxampat, va acabar detingut i acusat com a presumpte autor d'un robatori amb força.