Una dona s’ha suïcidat en provocar un incendi a casa seva abans que la desnonessin a Nova Jersey, Estats Units. L’incident ha tingut lloc aquest 1 de març al voltant de les onze del matí, hora local. L’incendi ha calcinat per complet l’immoble, i ha provocat destrosses importants a les cases adjacents, deixant diversos veïns sense llar. Afortunadament, la ràpida intervenció de la policia ha evitat que s’hagin de lamentar més víctimes.

Va amenaçar amb una bomba

Segons el comunicat de la Policia Estatal de Nova Jersey, la dona va rebre diverses notificacions de desnonament. Els agents tenien ordre de detenir-la per fer-la sortir, ja que es negava a abandonar l'immoble, però quan van arribar els va amenaçar d'esclatar una bomba si no deixaven que es quedés. En rebre aquesta advertència, els agents de la policia van actuar amb rapidesa i van evacuar als veïns del barri.

La dona no va complir amb les seves amenaces. En comptes d'això, va decidir obrir el gas per, seguidament, calar-li foc a l'habitatge. L'incendi es va propagar de manera molt ràpida. Els efectius del cos de Bombers que havien estat requerits a l'escena van intentar apagar el foc durant diverses hores. No van poder evitar que la casa es calcinés per complet, i tampoc no van poder rescatar la dona, que s'havia tancat dins. 

Les flames es van propagar per les cases adjacents, però no van causar més ferits gràcies al fet que els veïns ja havien estat evacuats. No obstant això, els danys materials van ser considerables, i alguns dels veïns s'han vist obligats a buscar un lloc provisional on viure. Després d'haver apagat el foc, els agents de la policia van revisar l'interior de la casa. Juntament amb el cos de la dona, van trobar els cadàvers de desenes de gats.  Per altra banda, el lloc ha quedat precintat i es treballa en la demolició de les restes de la casa per evitar un possible accident.