Rebuscat i estrany crim a Palma (Mallorca). Una dona de 51 anys ha matat, suposadament, la seva tieta de 91 anys i, per camuflar el crim, hauria traslladat el cadàver fins al domicili de la nonagenària de la capital balear perquè semblés un suïcidi. La Policia Nacional ha detingut aquest diumenge a la tarda, a última hora, a la neboda, de nacionalitat espanyola, per aquests fets. La principal sospitosa hauria matat de diverses ferides l'àvia, tot i que la policia no ha facilitat més informació, inicialment, "per no perjudicar l'èxit de la investigació".

Agents del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional estan investigant les circumstàncies del crim, com un suposat homicidi, ha informat aquest dilluns la Prefectura Superior de les Balears. Pel que sembla, la dona arrestada va assassinar la seva tieta d'avançada edat d'una punyalada a Sineu, a qui, una vegada morta, va traslladar fins al seu pis de Palma i va intentar fer veure que la nonagenària s'havia llevat la vida. Però la sospitosa ha acabat confessant davant dels agents, segons ha explicat el diari Última Hora. Els fets haurien tingut lloc aquest mateix diumenge, hores abans de ser detinguda, en una finca al centre de l'illa de Mallorca.

Crim i versió de la dona

La detinguda va traslladar el cadàver de Sineu a Palma i va cridar a emergències. Això feia corroborar la seva coartada que la nonagenària s'havia suïcidat i ella l'havia trobat allà, a casa seva, sense vida. Però quan van arribar els sanitaris, segons ha explicat el mitjà citat, no els hi va quadrar la versió de la dona i el que van observar de la víctima. La Policia Nacional la va arrestar com a principal sospitosa i, durant l'interrogatori, va acabar confessant, suposadament, els fets. La investigació continua oberta i no es descarta que la Guàrdia Civil es pugui fer càrrec del cas pel lloc al qual va tenir lloc el crim.