Els lladres són cada cop més temeraris i res els deté per aconseguir el seu objectiu; no respecten ningú, ni avis ni nens. Aquest va ser el cas d'un home de 70 anys qui, quan es disposava a portar el seu net a l'escola, va patir un robatori violent en ple carrer a Palma. I és que va enxampar un jove saquejant-li el cotxe i aquest, en veure's descobert, no va dubtar a apunyalar l'avi, sense importar-li que portés un nen petit als braços. Tot, per fugir amb una motxilla amb 1.000 euros dins. 

Els fets van tenir lloc a primera hora del matí al barri d'Es Rafal. La víctima havia aparcat el cotxe davant de casa després de treure'l del pàrquing per portar el net a l'escola, com cada matí, abans d'anar a treballar en un comerç que regenta al centre de Palma. Segons el diari Última Hora, quan va tornar a sortir de casa, ja amb el nen als braços, va ser quan va veure el lladre que havia esberlat la capota del cotxe per treure una motxilla amb 1.000 euros dins. En preguntar-li què feia, el jove, d'origen magrebí, li va contestar que el vehicle era d'un amic seu. En contestar l'avi que impossible, perquè el propietari era ell, el delinqüent va agafar la navalla que duia amagada i el va apunyalar abans de fugir.

El fill de la víctima va retenir el lladre 

Afortunadament, la ferida no era greu i la víctima va poder pujar a casa, on era el seu fill, per explicar-li el que havia passat. Van trucar als serveis d'emergències alertant tant del robatori com de l'agressió. Però no van esperar a l'arribada de les patrulles; van decidir perseguir el lladre ells mateixos. Poc després de l'incident, el van localitzar al corrent pel carrer Aragó. Pare i fill el van arraconar i el van poder retenir entre tots dos fins a l'arribada de la Policia Nacional

En algun punt de la seva fugida, el jove va llençar la motxilla, amb els 1.000 euros, i l'avi no va poder recuperar aquests diners. Per altra banda, va haver de rebre atenció sanitària per la ferida que li va provocar el lladre al colze, tot i que no era greu i li van poder donar l'alta aquell mateix dia. Pel que fa al nen, no va resultar ferit.