Crim a Pamplona. Un home ha mort aquest dimecres a la tarda al barri de la Rochapea de la capital de Navarra per les greus ferides que, presumptament, li va provocar la seva nòvia amb una arma blanca. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de tres del migdia al portal número sis del carrer Bernardino Tirapu de la ciutat, habitatge al qual viu la dona que ja ha estat detinguda, segons ha informat a EFE la Policia Municipal. 

La Policia Municipal de Pamplona ha estat alertada que hi havia una persona en un toll de sang en un portal d'aquest barri obrer de la ciutat. Tot apuntava que l'havien ferit amb una arma blanca, per la qual cosa van traslladar-se diverses patrulles fins al lloc. Un cop allà, han trobat un home, d'uns 40 anys, al terra de l'entrada de l'edifici i una dona, d'uns 30, al seu costat i intentant taponar les ferides. També han avisat una ambulància, que ha arribat més tard i quan els serveis sanitaris han intentat fer-li les maniobres de reanimació necessàries no han pogut fer res més que certificar el decés de l'individu. La Policia Foral de Navarra, d'altra banda, s'ha traslladat fins al carrer Bernardino Tirapu per donar suport a l'operatiu policial del cos municipal.

Detinguda per l'assassinat a punyalades d'un home a Pamplona

La dona, que era parella de l'home mort tot i que no residien junts al mateix immoble, ha estat detinguda pel presumpte assassinat amb una arma blanca al barri de la Rochapea de Pamplona. Segons ha apuntat el Diario de Navarra, tenien una filla en comú. La presumpta autora del crim és d'origen brasiler, mentre que la víctima té nacionalitat espanyola. Després de l'arrest, la dona ha estat portada a dependències de la Policia Municipal de Pamplona, on se li prendrà declaració i molt probablement passarà a disposició judicial entre aquest dijous i divendres.