Els lladres cada vegada comencen a actuar abans i amb més violència. Prova d'això són els quatre menors d'edat que aquesta matinada han estat detinguts per la Policia Municipal de Pamplona després d'apallissar violentament un noi de 18 anys per robar-li el telèfon mòbil. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts d'una de la matinada al passeig de Sandúa, al barri de San Jorge, quan els adolescents s'han apropat a la víctima i li han demanat que els donés el seu telèfon. En negar-se, els agressors l'han assaltat i l'han començat a colpejar violentament, deixant-lo greument ferit.

Diversos testimonis dels fets han alertat als serveis d'emergències i una patrulla de la Policia Municipal que estava per la zona s'ha desplaçat fins al lloc del succés. En veure arribar la presència policial, els menors han intentat fugir corrent, però han estat aturats i detinguts pels agents. Posteriorment, han quedat sota la custòdia dels seus pares a l'espera que siguin cridats per la Fiscalia de Menors. Per la seva banda, la víctima ha estat traslladada en ambulància a l'Hospital Universitari de Navarra, on ha ingressat amb diverses fractures a la cara i, segurament, haurà de ser intervingut quirúrgicament.

Sis detinguts durant la nit de celebració de les festes del barri

El barri de San Jorge de Pamplona està celebrant les seves festes aquest cap de setmana i els seus carrers estan plens de gent, però també d'actes delictius. En aquest context, la Policia Municipal ha tingut una matinada de treball molt intensa amb sis detencions. A la dels quatre menors pel robatori violent se li han de sumar dues més. Per una banda, la d'una dona que va sortir al carrer amb un ganivet, va amenaçar els veïns i va agredir un amic fins que finalment va poder ser reduïda pels agents policials. Per l'altra banda, també es va detenir un home acusat de maltractament. A més, es van produir diverses baralles que també van requerir la presència policial.