Texas està de dol per la tràgica mort d'un bebè de 22 mesos que ha perdut la vida en un accident. Ell i la seva família estaven al cotxe quan, de cop i volta, els ha caigut un camió de ciment a sobre i els ha esclafat. Tot i la brutalitat dels fets, els familiars de la víctima han sobreviscut al sinistre, però el petit no. Hi ha una investigació oberta per més causes d'aquest succés, que ha causat gran commoció als Estats Units.

L'accident va passar el divendres de la setmana passada, 5 d'agost, a la carretera de Houston, a Parkway, Texas. Just a sobre de la carretera hi ha uns passos elevats per on també circulen altres vehicles com, per exemple, els de mercaderies i camions.

Al cotxe hi havia un pare i els seus tres fills

Al cotxe, a part del bebè de gairebé dos anys, també hi havia la seva família: un home de 54 anys i la seva filla de 22. La víctima mortal té un germà bessó que, afortunadament, es va poder salvar, ja que el van poder rescatar del vehicle abans que fos massa tard.

El bebè de 22 mesos va morir al fatal accident de Texas

Estaven circulant tranquil·lament quan, de cop i volta, des del pas elevat, els va caure un camió ple de ciment a sobre i els va esclafar. Immediatament, van alertar als serveis d'emergències, que van treure de l'interior del cotxe a la família del petit. La noia de 22 anys i l'home de 54 van aconseguir sobreviure, però el bebè no va tenir tanta sort i només van poder certificar la seva mort.

La conductora del camió de ciment és una dona de 36 anys

Segons la investigació policial, la conductora del camió és una dona de 36 anys que va perdre el control i va caure a la carretera. Va quedar ferida, però no va voler anar a l'hospital (recordem que als Estats Units la sanitat no és gratuïta).

peu de bebé-pxhere
Un bebè de 22 mesos mor esclafat per un camió de ciment en un tràgic accident a Texas (Estats Units) / Pxhere

"Aquesta família no ho va veure i no va tenir temps a reaccionar"

Els testimonis que estaven el lloc dels fets han explicat amb tota mena de detalls què va passar. "Vaig intentar treure el nen del seient, però no ho vaig aconseguir. Quan el camió estava a punt de caure, els cotxes es van apartar, però aquesta família no ho va veure i no va tenir temps a reaccionar", diu Raymon Romo a KPRC.

El bebè va morir esclafat pel camió de ciment

El pare, la filla i l'altre bessó van quedar ferits amb un pronòstic lleu i els van ingressar a l'hospital. De moment, no ha transcendit la identitat d'aquesta família i la Policia de Texas ha obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes d'aquest fatal accident.