Detenen una dona per matar una amiga seva d'un cop de puny al centre de Madrid i els agents investiguen quina ha estat la causa del crim.

Una dona mata una altra d'un cop de puny al centre de Madrid

Els fets van passar el dissabte al centre de Madrid, concretament al carrer Paz, molt a prop de la plaça Jacinto Benavente cap a les 16:15 i tot va començar quan una patrulla de la Policia Municipal de Madrid va veure una dona inconscient a terra

Quan els agents van començar a preguntar als testimonis de la zona, els van dir que la presumpta autora dels fets era una dona que estava asseguda en unes escales properes al lloc dels fets.

La víctima mortal és una dona de 39 anys i sensesostre

La víctima, una dona de 39 anys, va ser atesa pels sanitaris del Samur-Protecció Civil, ja que tenia un traumatisme encefàlic sever. Després de ser estabilitzada i intubada, va ser ingressada a l'hospital Clínico de Madrid, on va acabar morint al cap d'unes hores.

Policia Municipal Madrid / Europa Press

Detenen una dona per matar una amiga seva d'un cop de puny al centre de Madrid: arrestada per homicidi imprudent / Europa Press

La va matar d'un cop de puny

La presumpta autora dels fets, commocionada per la mort de la seva amiga, va explicar als policies que l'agressió havia començat perquè la dona li havia pegat una puntada de peu a l'esquena i, posteriorment, ella li havia donat un cop de puny al cap, que va ser la que la va fer caure i morir al cap d'unes hores.

Detinguda per un delicte d'homicidi imprudent

Els policies municipals van detenir la dona, de la qual encara no ha transcendit la seva identitat, acusada d'un delicte d'homicidi imprudent, i ja ha passat a disposició judicial. Tant la víctima com l'agressora són dues dones sense llar i els policies estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. La presumpta autora dels fets es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades.

Dos menors apunyalen a la cara un treballador de la Renfe a l'estació de Tres Cantos

Aquest no ha estat l'únic succés de Madrid els darrers dies i, de fet, fa uns dies, van detenir dos nois menors d'edat que, presumptament, van apunyalar a la cara i als braços un taquiller de la Renfe de l'estació de Tres Cantos de Madrid. El motiu? El treballador li va recriminar que no portaven la mascareta i que, per tant, no podien accedir a les vies i aquests van respondre amb molta violència apunyalant-lo.

Afortunadament, l'home no va resultar ferit de gravetat i van detenir els presumptes autors dels fets causats d'un delicte de lesions. Després de passar a disposició judicial de Fiscalia de Menors, han estat posats en llibertat.