Dos menors d'edat apunyalen un treballador de la Renfe de Madrid: el taquiller els estava recriminant que no portaven la mascareta i aquests han respost clavant-li una navalla a la cara i als braços.

Dos menors d'edat agredeixen un treballador de la Renfe a Madrid

Els fets van passar el dimarts de la setmana passada a l'estació de Tres Cantos de Madrid. Tot va començar quan dos menors d'edat, d'origen magrebí, van entrar a l'estació, un amb la mascareta baixada i l'altre sense la mascareta posada. Quan el taquiller ho va veure, es va apropar a ells i els va demanar que se la posessin i va ser en aquest moment quan va començar l'agressió.

No portaven la mascareta posada i el taquiller demana que se la posin

Els policies estan investigant el cas i revisant les càmeres de seguretat, on es pot veure com els dos joves entren amb un patinet a l'estació. En el vídeo es pot veure com els dos menors estan a punt d'entrar als torns d'accés a les vies quan el treballador de la Renfe s’apropa a ells i els demana que es posin la mascareta, ja que si no se la posaven, no podien entrar.

Un dels dos menors, de cop i volta, treu una navalla i comença a apunyalar el treballador a la cara i als braços. Posteriorment, els dos nois entren a l'estació deixant el treballador de la Renfe ferit a terra. Quan Emergències 112 va rebre l'alerta es va dirigir fins al lloc dels fets i van ingressar la víctima a l'hospital La Paz amb un pronòstic lleu.

Navaja / Pixabay

Dos menors d'edat agredeixen un treballador de la Renfe de Tres Cantos (Madrid) quan aquest els recrimina que es posin la mascareta / Pixabay

Els detinguts han passat a disposició de Fiscalia de Menors

Segons informa la Guàrdia Civil, els presumptes autors dels fets ja han estat arrestats i aquest dimarts han passat a disposició judicial de Fiscalia de Menors acusats d'un delicte de lesions.

Una altra agressió per la mascareta al transport públic de Madrid

Aquesta no és l'única agressió al transport públic per no portar mascareta i, de fet, un home al metro de Madrid va patir una brutal agressió per part d'un altre usuari. El motiu també va ser la mascareta, la víctima li va dir que se la posés i aquest va respondre clavant-li un punxó a l'ull.

El vídeo de l'agressió va córrer com la pólvora a les xarxes socials i va causar gran indignació. La Policia Nacional va demanar col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor i, finalment, el van detenir.

Una agressió similar a la parada del Carmel de Barcelona

A Barcelona es va viure una situació similar al metro del Carmel fa uns mesos. Els dos agressors es van colar darrere un home que havia pagat el bitllet, fet que el va fer enfadar. Tots tres van començar a discutir i, després de diversos insults i crits, un dels nois que s'havia colat, li va clavar dues punyalades a l'esquena a l'home que havia pagat el bitllet i van marxar corrent, deixant la víctima ferida a la parada del metro.