Una discussió a la carretera acaba amb un tiroteig i un mort a Miami (Florida, Estats Units). Una dona que viatjava amb sis menors al cotxe, aparentment els seus fills, va començar a barallar-se verbalment amb un altre conductor. Aquest, un cop l'enfrontament va començar a anar en augment, va treure una arma de foc i va disparar la mare davant dels sis menors d'entre 7 i 17 anys que anaven amb ella a l'automòbil SUV. Els fets van ocórrer aquest dimarts al nord-est de Miami, al costat d'una escola, la de primària Oak Grove, segons ha informat la Policia del comtat de Miami-Dade.

La mare va acabar morint per ferides de bala i els sis nens i nois van resultar il·lesos en l'incident. El portaveu policial del comtat, Ángel Rodríguez, ha explicat als mitjans locals que la dona va discutir amb un grup que anava en un altre automòbil. En un moment donat, algú de l'altre vehicle, aparentment el conductor, va treure l'arma i va disparar-la. Ella, després de rebre els trets, va circular uns metres i va acabar col·lidint amb dos turismes de la carretera, segons recull la televisió NBC6 de Miami. L'autor material dels fets i totes les persones que anaven a l'altre cotxe van fugir i en aquests moments encara no s'han realitzat detencions al respecte.

Una escola davant de l'escena del tiroteig: tancada temporalment

Aquests fets, davant d'una escola, la de primària Oak Grove, van provocar que fos tancada temporalment després de l'incident, segons ha explicat la policia escolar de Miami-Dade. Diversos mitjans locals, fonamentalment televisions van mostrar imatges aèries on es podia observar diversos vehicles policials i un camió dels Bombers de Miami-Dade al voltant d'almenys tres automòbils involucrats en un xoc. Els investigadors han explicat que el sospitós involucrat en el tiroteig va fugir de l'escena abans que arribés la policia. Les autoritats, d'altra banda, sol·liciten la col·laboració ciutadana i informació sobre el tiroteig a qualsevol persona que hagi estat prop de l'escena.