Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona en l’assalt, aquesta matinada, en una sala de jocs, apostes i bingo de Tortosa, a les Terres de l’Ebre. Segons les primeres informacions, un grup de tres lladres armats han entrat al bingo de la plaça Corona d'Aragó, número 2, de la capital del Baix Ebre. Els lladres han pogut escapar. Segons els testimonis, els lladres portaven la cara tapada i anaven amb armes curtes.

Han obert foc en l’entrada i en la sortida, ferint un home i una dona, les dues persones que quedaven a l'interior del local. La dona, treballadora de l’establiment, ha acabat morint pel tret que presentava a la part superior del cos. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha pogut traslladar els dos ferits, però la dona ha acabat morint. L'home, que era client de l'establiment, també està ferit de bala, però no es pateix per la seva vida. Ha rebut un tret per l'esquena.

Investigació en marxa

Els fets han passat, segons l'avís dels Mossos d'Esquadra, al voltant de la una de la matinada. Segons les primeres informacions, el grup d'homes armats han accedit a l'interior del local i han disparat al client, en primera instància, i després, durant la fugida, a la dona, que era una de les responsables del local.

Els Mossos d'Esquadra ja tenen accés a les càmeres de seguretat del local, que permetran aportar informació sobre els assaltants i també els possibles còmplices de l'assalt, que esperaven fora. Ara per ara no hi ha detinguts. La investigació de l'homicidi i de l'atracament l'ha assumit la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre i comptarà amb la col·laboració de la Unitat Central d'Atracaments dels Mossos.

Les informacions facilitades fins al moment per la policia catalana detallen que els lladres que han accedit a la sala de bingo de Tortosa no han pogut accedir a la caixa forta de l'establiment, i s'està a l'espera de saber si s'han pogut emportar botí o no. La investigació també haurà d'aclarir què ha motivat que com a mínim un dels tres lladres hagin obert foc contra la dona, en la seva fugida.