Brutal atac d'una dona en una casa on es trobava la parella del seu exnòvio amb un home davant. Una dona, A.M.V. de 38 anys, ha estat detinguda per la Policia Local de Vigo per haver accedit al domicili de la parella del seu ex i clavar una mossegada a l'home a la casa abans de fugir corrent. Els fets van tenir lloc dissabte passat poc després de les onze de la nit, concretament a les 23.10 hores, quan els agents, segons han informat aquest dimarts, van rebre una trucada a la qual l'ara arrestada estava colpejant la porta d'entrada a l'habitatge, situat a la travessia de Mantelas de Vigo, amb gran violència.

Els policies locals, en arribar al lloc, ja no es trobava la suposada agressora a l'habitatge i es van entrevistar amb l'home i la seva nòvia actual, que els van manifestar que tots dos es trobaven a la casa propietat de la dona quan van començar a sentir insults, amenaces i cops a la porta. Pel que sembla, la detinguda, atacant de l'home que relata la seva versió, va trencar un vidre de la porta, va introduir la mà i va desbloquejar el pany per entrar a l'immoble, moment en què va començar l'agressió sobtada contra les dues persones que eren dins de la casa en aquells moments.

Mossega un home i toca el dos cridant diversos insults de la casa a Vigo

Una vegada dins de l'habitatge, l'assaltant es va adreçar cap a l'home que hi havia a l'habitatge i li va clavar una mossegada a la galta dreta. Després d'aquesta agressió va sortir corrents del lloc mentre continuava cridant diversos insults. La víctima va facilitar a la Policia Local de Vigo la descripció física d'aquesta dona i van obrir una investigació per identificar-la i localitzar-la. Finalment la van trobar i la van detenir en un elevat estat de nerviosisme. Va reconèixer els fets i està acusada d'un delicte de violació de domicili i un altre lleu de lesions.