La Policia Nacional ha detingut a Plasència (Càceres) un home de 36 anys pel presumpte assassinat d'una dona en una casa de cites situat al centre de la ciutat. La víctima, de 45 anys i nacionalitat brasilera, presentava diverses ferides ocasionades per arma blanca. Els agents han situat el moment de la mort entorn de la mitjanit en un pis del carrer Morenas.

El presumpte assassí, de nacionalitat espanyola, havia intentat fugir del lloc dels fets, però uns veïns del carrer van trucar a la policia, ja que els va cridar l’atenció l’estrany comportament del detingut. En el moment del seu arrest portava a sobre una bossa amb pertinences de la víctima. A més, els agents han trobat a l’interior del domicili l’arma amb la qual s’ha comès presumptament l’assassinat. 

Segons avança El Periódico Extremadura, una altra dona de 39 anys i originària de Paraguai, ha resultat ferida pel mateix home. A hores d'ara els agents estan prenent declaració al detingut, qui ha estat traslladat a dependències policials a l'espera de ser posat a disposició judicial.

Mor a cops una coneguda hotelera d’Alacant

Aquest dimecres 21 de desembre la Guàrdia Civil ha trobat morta una dona de 77 anys a casa seva a Guardamar del Segura (Alacant). La víctima era la propietària d’un hotel de la ciutat, molt coneguda entre els veïns. El seu fill, un home de 51 anys, va alertar la policia a les sis de la matinada i, segons la seva versió, l’assassinat havia estat obra de tres o quatre individus que haurien entrat a robar al domicili.

L'home presentava diverses ferides i va ser traslladat a un centre hospitalari. Els agents han obert una investigació per esclarir els fets, ja que no hi havia indicis d'un robatori, com assegurava el fill de la víctima. Segons el diari Información, l'home havia tingut problemes amb les drogues; a hores d'ara la policia no descarta cap línia d'investigació i continua treballant per identificar l'autor o autors de l'homicidi.