La Guàrdia Civil d'Alacant ha estat alertada aquesta matinada de la mort violenta d'una dona de 75 anys al seu domicili de Guardamar del Segura. Ha estat el fill qui ha avisat als serveis d'emergència entorn de les 6 hores, assegurant que els havien entrat a robar. Fonts policials han informat a EFE que encara no han pogut confirmar aquesta versió, i han obert una investigació per tal d'esclarir els fets. Segons avança el diari Información, la víctima és la propietària de l’Hotel Guardamar, molt coneguda a la localitat. 

El fill de la víctima, de 51 anys, ha hagut de ser traslladat a l'hospital de Torrevella perquè presentava diverses contusions per tot el cos. La policia està tractant de determinar les circumstàncies de la mort de la dona, ja que l'escenari del crim no es correspon amb la versió del fill. Segons aquest, tres o quatre individus haurien entrat per la força al domicili situat al número 15 del carrer Lepanto i, per raons desconegudes, aquest intent de robatori s'hauria torçut fins al punt que han hagut d'emprar la violència, una situació que ha resultat en la mort de la seva mare.

Confessa l’assassinat de la seva dona a Saragossa

Un home de 83 anys s’ha entregat a la policia aquest dimarts al matí, confessant haver assassinat la seva dona al seu domicili de Saragossa. L’home ha estat detingut immediatament per una patrulla de la Policia Nacional, i els agents van acudir al pis situat al número 42 del carrer San Miguel, on van localitzar el cadàver de la dona.

Segons ha informat la Delegació del Govern, la mort s'hauria produït la tarda del dilluns. La parella feia trenta anys que vivia en aquell edifici, tot i que els veïns asseguren que feia temps que només els veien de tant en tant, ja que per la seva edat no sortien massa. L'alcalde de Saragossa, Jorge Azcón, ha condemnat el crim titllant-lo d'una "xacra de la societat". Aquest és el tercer cas d'assassinat per violència masclista que ocorre a Aragó des d'inici d'any.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.