Surten a la llum més detalls del doble crim de Parla: el detingut és un taxista que els va matar i, posteriorment, els va intentar cremar i l'han enxampat perquè es va deixar les claus del cotxe a l'interior del local.

Bar La Freiduría La Espuela de Parla

Els fets han passat a principis d'aquesta setmana al bar La Freiduría La Espuela, al carrer Guadalajara de Parla, una ciutat madrilenya. Tot ha començat quan un cambrer d'un bar proper s'ha apropat a l'establiment, ja que estava sorprès perquè La Espuela tenia les portes tancades quan, en principi, hauria d'estar obert.

Dos cadàvers a l'interior del bar amb signes de violència

L'home va poder veure que al seu interior hi havia dos cadàvers: un d'ells era el del propietari del local i l'altre, d'un amic del propietari. Per aquest mateix motiu, immediatament, va trucar a la Policia. Tot i que en un principi tot apuntava que havien mort de manera accidental per culpa d'una explosió a la cuina, immediatament van descartar aquesta hipòtesi, ja que els seus cadàvers tenien signes evidents d'haver patit una mort violenta.

"Hi havia diversos objectes punxants, des de tisores fins a ganivets, tots ells ensangonats"

Tots dos ensangonats i envoltats de trossos de vidre trencats. A més, estaven plens de punyalades i  "hi havia diversos objectes punxants, des de tisores fins a ganivets, tots ells ensangonats", explica El Mundo. Immediatament, van obrir una investigació per intentar localitzar com més aviat millor el presumpte autor dels fets.

El detingut és un taxista que es va barallar amb les víctimes

Dos dies després, el van detenir: es tracta d'un taxista de 52 anys i de nacionalitat espanyola que, presumptament, s'havia barallat amb les seves víctimes a l'interior del bar. Per causes que encara s'estan investigant, l'arrestat i els dos homes del bar s'haurien barallat i, fruit d'aquesta discussió, el taxista, presumptament, els va matar.

Crimen freiduría La Espuela de Parla / EFE

El detingut pel doble crim de Parla (Madrid) és un taxista que va ser enxampat perquè es va deixar les claus a l'interior del local després del crim / EFE

L'enxampen perquè es va deixar les claus a l'interior del local

Segons avança NIUS, el van enxampar perquè després del crim va intentar cremar el local i, amb les presses, es va deixar les claus a l'interior, fet que ha facilitat molt la seva identificació i posterior detenció.  A tot això se li ha de sumar la declaració d'un testimoni, que assegura que el taxista estava amb les seves víctimes el dia del crim.

Els policies estan convençuts que l'home va actuar sol i que no hi ha cap altra persona involucrada en aquest doble crim. No ha transcendit la identitat del detingut, que es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un doble homicidi o un doble assassinat, uns fets que haurà de determinar el jutge del cas.