La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada a Madrid a un home de 52 anys com a presumpte participant del doble assassinat al bar La Espuela de la localitat de Parla, que dimarts es va confondre amb una explosió accidental i que poc després es confirmava com a crim.

El crim de Parla, nous detalls

Dimarts el cambrer d'un bar de Parla trucava a la Policia Nacional després de veure un cos estès al terra de la parada de fregits La Espuela, al costat del seu local. Al principi es va parlar d'una explosió a la cuina amb dues víctimes mortals.

Crim parada de fregits La Espuela de Parla / EFE

Primer es va sospitar d'una explosió accidental / EFE

Tanmateix, poc més tard es descartava que fos un accident, ja que els cossos mostraven signes de violència, havien estat degollats i l'arma homicida encara es trobava en l'escena del crim.

Els morts eren Rubén M. R., de 62 anys, propietari de l'establiment, i un client i amic seu, d'uns 50 anys i ambdós de nacionalitat espanyola, detalla El Mundo.

Baralla mortal acaba a ganivetades i cops

Ambdós cadàvers tenien a més cops al cap i pit, així com talls que indicaven que s'havien intentat defensar de l'assassí. Ara, seran sotmesos a una autòpsia a l'Institut de Medicina Legal de Valdebebas per aconseguir més pistes que permetin resoldre el cas.

Crim parada de fregits La Espuela de Parla / EFE

Una persona ha estat detinguda sobre això / EFE

I és que de moment només se sap que després del doble crim hi va haver un incendi en La Espuela, situat al carrer Guadalajara de Parla.

Després d'activar els bombers, que van ser alertats per veïns que oloraven a cremat, es va poder observar que només havia cremat una cortina i parteix d'una paret, apuntant a la possibilitat que el foc hagués estat provocat pels assassins amb la intenció d'incendiar el local i esborrar empremtes.

L'incendi no va ser un accident

De moment s'ha pogut reconstruir, segons el mateix mitjà, que dimarts a la matinada el local va estar inusualment obert fins a les cinc de la matinada. Se sospita que hi va haver una baralla amb una tercera o amb més persones i que el resultat de la baralla va ser la mort del Rubén i el seu amic a ganivetades i cops.

El motiu de la batussa podria ser un tema econòmic o fins i tot de delinqüència, encara que no es descarta cap hipòtesi fins que se sàpiguen els resultats de les proves forenses. Segons recull El Mundo, en el seu cercle familiar asseguren que el Rubén no tenia problemes amb ningú.

El testimoni del detingut serà clau per detenir més responsables si n'hi hagués i resoldre el macabre crim.