Mallorca està de dol pel doble assassinat masclista a Sa Pobla: un home ha matat la seva parella, embarassada de tres mesos, i el seu fill, un nen de 7 anys. Les dues víctimes van morir estrangulades i ja feia almenys un dia que s'havia comès el crim.

Troben els cadàvers en un domicili de Sa Pobla

Els cadàvers han estat localitzats aquest dilluns a la tarda a l'interior d'un domicili situat al carrer Santa Catalina Tomàs número 43 de Sa Pobla, un municipi mallorquí. Els policies van descobrir els cadàvers quan, des de l'escola del nen, van alertar als agents que ja feia dos dies que no venia al centre i que, a més, la seva mare, de 28 anys, havia posat una ordre de protecció per violència domèstica.

Mare i fill van ser estrangulats

Per aquest mateix motiu, la Policia es va dirigir fins a casa del petit i, quan van entrar al seu interior, van trobar els cadàvers d'ell i de Guarda Ouchene, la mare, amb evidents signes d'haver patit una mort violenta. El cos de la mare estava ple de sang i amb un cop al cap i, segons explica Última Hora, tots dos van morir asfixiats: el presumpte assassí, de 36 anys, els va matar estrangulant-los.

Guarda Ouchene estava embarassada de tres mesos

Guarda Ouchene, embarassada de tres mesos, estava a punt de separar-se de l'assassí i, a més, temps enrere havia tingut una ordre de protecció per violència masclista, però ja s'havia acabat i, des de feia un mes aproximadament, havia tornat a comunicar-se amb l'home.

Cal esperar els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalls sobre la violenta mort de la mare i del fill, però se sap que han mort asfixiats i que, com a mínim, feia un dia que havien estat assassinats, explica Última Hora.

Detenido / GatoDesing

Un home de 36 anys detingut a Sa Pobla (Mallorca) pel doble assassinat de la seva parella i el seu fill de 7 anys / GatoDesign

L'assassí confessa el crim i s'entrega

Al cap de poques hores del descobriment dels cadàvers, l'autor confés del crim s'ha entregat a la Policia i ha explicat que ha assassinat la seva parella i el seu fill i que n'està penedit. Per aquest mateix motiu, s'enfronta a un presumpte delicte de doble assassinat per violència de gènere. La investigació continua oberta i se n'ha fet càrrec la Policia Judicial i la Guàrdia Civil.