El Kikín i l'Antonio portaven uns dies desapareguts a la localitat de Los Santos de Maimona, a Badajoz. Després de denunciar la seva desaparició, s'han trobat els seus cadàvers assassinats a la casa on convivien amb el seu altre germà, Rafa, que ha estat detingut pel doble fratricidi.

Doble assassinat a Los Santos de Maimona

Aquesta setmana el municipi de Los Santos de Maimona, a Badajoz, ha estat l'escenari d'un doble crim que va començar amb una desaparició.

El Kikín, de 64 anys, va ser trobat a faltar en el centre de dia per a persones grans al que acudia freqüentment a dinar i recollir el sopar, informa el diari Hoy.

El seu germà Antonio, de 68 anys, també feia dies que no era vist pels veïns, que a més van advertir que el cotxe no s'havia mogut de la porta de la casa.

Dimecres, dos agents de la Policia Local es van presentar a la casa en la qual convivien els desapareguts amb el seu altre germà, el Rafa, de 61 anys, en el número 48 del carrer San Cristóbal.

El Rafa va obrir la porta i els va deixar passar, encara que no a totes les habitacions. Al corral van poder veure unes capses de cartró amb taques fosques, asseguren en el mitjà citat.

Mata als seus dos germans a casa seva

Sospitant i tement pels homes desapareguts, van repetir la visita, però aquest cop el Rafa no els va deixar entrar i va sortir al carrer a parlar amb ells.

Va prendre una actitud molt agressiva, armant-se amb una forca agrícola i amenaçant els agents i la resta dels veïns dient: "Tinc una escopeta dins i us mataré tots".

Doble fratricidi Los Santos de Maimona / EFE

Els tres homes compartien casa a Los Santos de Maimona, Badajoz, i dos d'ells feia uns dies que estaven desapareguts / EFE

Davant d'aquest incident, va ser detingut i emmanillat, mentre repetia que no sabia on eren els seus germans i assegurava que feia dies que no els veia. El motiu per no deixar entrar els policies era "que a la casa hi ha molts diners".

Finalment, va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil i es van iniciar els tràmits per accedir al domicili que compartien els tres homes.

Amaga els cossos i amenaça la Guàrdia Civil

Una vegada autoritzat el registre de la casa per part del Jutjat d'Instrucció número dos de Safra, es va entrar a l'immoble, on durant hores no van trobar res.

Però finalment, a plena matinada, es van trobar els dos cadàvers del Kikín i l'Antonio amb signes de violència.

Doble fratricidi Los Santos de Maimona / EFE

Després de dos dies desapareguts, la Guàrdia Civil ha trobat els cossos del Kikín i l'Antonio, assassinats a casa / EFE

La Guàrdia Civil continua investigant mentre s'espera al resultat de l'autòpsia i la troballa de més pistes per aclarir l'esdeveniment, que de moment es tracta com un doble fratricidi per part del Rafa, el menor dels germans.