Un home equatorià de 35 anys ha mort després de ser apunyalat al mig del carrer per un altre home amb qui acabava de discutir en un bar d'Artà, a Mallorca. Els fets van tenir lloc aquest divendres, al voltant de les onze de la nit, quan els dos individus van començar a discutir entre ells a l'interior del local després que, presumptament, la víctima anés cap a l'agressor per recriminar-li alguna cosa. Els treballadors de l'establiment van separar els dos individus i, finalment, van marxar cap a casa.

Va anar a casa a per un ganivet per matar-lo

Un dels dos homes, però, no en va tenir prou amb la baralla al bar. Va agafar un ganivet del seu domicili, va baixar al carrer i va començar a córrer en direcció a on havia marxat l'altre home. En atrapar-lo, a l'altura del carrer Oasis, just davant de la Cooperativa d'Artà, li va clavar quatre ganivetades, dues a l'esquena, una al braç i una al tòrax. Després, va marxar i el va deixar allà dessagnant-se. Un altre veí va trobar l'home malferit al carrer en mig d'un bassal de sang i va alertar dels fets als serveis d'emergències.

Ràpidament, es van activar agents de la Guàrdia Civil i una ambulància medicalitzada i un metge del PAC. Els sanitaris li van taponar les ferides per evitar que se seguís perdent sang, però ja era massa tard i no respirava. Malgrat els intents de salvar-li la vida a l'home amb maniobres de reanimació cardiopulmonar, però, només van poder confirmar la mort. La Guàrdia Civil va obrir una investigació sobre els fets per esclarir que havia passat. Es va muntar un dispositiu de recerca per la zona, però no van poder trobar l'autor del crim. Finalment, després de diverses indagacions per trobar el culpable, aquest dissabte al matí, ha estat identificat i se l'ha pogut detenir al seu domicili. L'home, de nacionalitat colombiana, ha estat traslladat a comissaria per prendre-li declaració abans de passar a disposició judicial.