Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home aquest migdia, al voltant de les dues, al carrer de Bogatell, al barri d’Artigues de Sant Adrià de Besòs, que ha aparegut apunyalat en un pis del número 58 d'aquest carrer, a tocar del centre. En l’atac, que s'està investigant, també ha resultat ferida una dona que estava embarassada, segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, i que també era en el pis on s'han iniciat els fets.

Ara per ara, segons les primeres informacions, no hi ha persones detingudes i els Mossos d’Esquadra investiguen els fets. La víctima mortal és un home de 33 anys i nacionalitat espanyola. Ell i la dona ferida mantenien una relació sentimental i vivien junts al pis on s'han produït els fets. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, tant la noia com diversos testimonis han assegurat que dos homes, presumptament magrebins, serien els autors de l'atac mortal. Després de l'apunyalament, ella ha intentat demanar ajuda als veïns, però l'home ja era mort.

Investigació oberta

La dona, que ha estat apunyalada a la cama, ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament, tot i que la seva vida no corre perill. La policia catalana té oberta una investigació per aclarir els fets i localitzar l’autor o els autors. Una primera línia d’investigació no descarta que es pugui tractar d’una persona coneguda de la víctima. El grup d’homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió metropolitana Nord ha assumit la investigació, que ara per ara, està secreta.

El jutge de guàrdia ha autoritzat l'aixecament del cadàver i s'ha traslladat el cos a l'anatòmic forense per tal que se li practiqui l'autòpsia al cos i es puguin determinar les causes de la mort, així com qualsevol detall que pugui ajudar els investigadors a esclarir el succés. Serà llavors quan es puguin facilitar, oficialment, més dades sobre aquest fet que, ara per ara, tot sembla indicar que es tracta d'un nou crim a Catalunya.