Ha sortit a la llum els resultats de l'autòpsia del doble crim del carrer Serrano de Madrid. El detonant de l'assassinat va ser una discussió a la cuina amb la Gemma: el compte Fernando González de Castejón la va matar disparant-li amb l'escopeta. Al cap de pocs segons, quan l'amiga de la víctima va anar a la cuina alertada pel soroll, la va assassinar de la mateixa manera i, posteriorment, es va suïcidar.

Fernando González de Castejón no tenia relació pràcticament amb ningú de la seva família. L'any 2009 la seva mare i la seva germana el van denunciar per maltractament, ja que les va agredir en un sopar familiar i tenia una ordre d'allunyament cap a elles, segons explica El Mundo.

La Gemma Jiménez era víctima de violència de gènere

La Gemma Jiménez, de 44 anys, era víctima de violència de gènere per part de l'assassí, però mai el va arribar a denunciar. Fa quatre anys, la Policia va actuar d'ofici per una agressió cap a ella, però al cap d'un any van tornar a viure junts. Aquest assassí i compte, a més de ser un maltractador, també tenia problemes amb la seva família per temes d'herència.

Gemma Jiménez / Twitter
Gemma Jiménez, de 44 anys, va ser assassinada per Fernando González de Castejón en el doble crim del carrer Serrano / Twitter

Segons expliquen els veïns del carrer Serrano 205, Fernando González de Castejón, de portes enfora, intentava aparentar que tenia molts diners pels seus títols nobiliaris, però en realitat, estava arruïnat i ni tan sols pagava els rebuts de la comunitat. 

Els resultats de l'autòpsia corroboren la hipòtesi principal de la Policia Nacional, que està investigant el cas. La Gemma estava de viatge a París per veure la filla que tenia en comú amb l'assassí: una nena de 12 anys que va anar a passar uns dies a França a casa els pares d'una amiga seva.

La Gemma es va començar a trobar malament i va decidir tornar a Madrid per anar al metge, però li va demanar a una amiga seva, de 70 anys, que l'acompanyés, ja que tenia por de les reaccions violentes del marquès

El detonant del crim va ser una discussió a la cuina

El diumenge a la nit, l'home de 65 anys i la seva parella de 44 van començar a discutir a la cuina. La conversa es va anar escalfant fins al punt que el Fernando va agafar una de les seves múltiples armes i va disparar-li a la cara. Va ser llavors quan la seva amiga, espantada, es va dirigir fins a la cuina i també la va matar. Posteriorment, es va suïcidar pegant-se un tret d'escopeta a la cara.

Els veïns van sentir molt soroll, però no van trucar a la Policia, ja que Fernando González de Castejón era un veí molt conflictiu i ja tenien normalitzat els problemes de convivència. No obstant això, l'endemà, el conserge va poder veure un cadàver a la cuina des del pati interior i va alertar a la Policia.