L'home discapacitat que ha estat segrestat i torturat per un grup de joves a Mallorca havia organitzat un concurs sexual de sadomasoquisme i transvestisme amb els agressors: els volia oferir diners perquè li canviessin el look.

Segresten i torturen un discapacitat a Manacor

Un grup de set joves d'entre 20 i 30 anys han estat detinguts per segrestar i torturar un home amb una discapacitat intel·lectual del 38% a Manacor (Mallorca): li van tatuar dos penis a la cara, li han cosit els dits, l'han cremat, i li han posat cola a la boca. L'han retingut contra la seva voluntat tot el cap de setmana i finalment, ha aconseguit fugir. Però com ha començat tot?

Va organitzar un concurs de sadomasoquisme i transvestisme amb els agressors

La víctima havia publicat un anunci a Facebook i a MilAnuncios que es deia "Cambio de Look" explicant que faria un càsting per un concurs: era un joc de rols sexuals amb pràctiques sadomasoquistes i de transvestisme, segons avança el diari Última Hora.

El jove va crear un grup de WhatsApp amb les persones interessades per l'anunci, fent-los creure que era el productor i el director d'un concurs anomenat Cambio de Look: explicava que els participants havien de sotmetre'l a sexuals i sadomasoquistes a canvi d'una remuneració econòmica d'entre 500 i 3.000 euros per canviar el 'look' de l'organitzador. L'organitzador i els concursants havien de fer una sèrie de proves i, si l'organitzador perdia, s'havia de sotmetre a una sèrie de càstigs.

Els fa firmar un contracte

La víctima els va fer firmar un contracte i es va reunir amb ells a la casa d'una dels participants a Manacor, on van passar els fets. Durant 48 hores, els detinguts van segrestar-lo: li van tatuar penis a la cara, el símbol de Playboy, li van arrencar les celles, el van fer passejar despullat, li van cosir els dits dels peus i, a més, l'obligaven a fer la compra al súper transvestit com si fos una dona, informa Última Hora.

Detenido / Pxhere

L'home segrestat i torturat a Manacor (Mallorca) havia organitzat un concurs de sadomasoquisme i transvestisme amb els agressors / Pxhere

Almenys set persones detingudes a Mallorca

El diumenge, l'home va aconseguir trucar uns amics per explicar-los que estava segrestat i que l'estaven torturant i van ser ells qui van trucar al Servei d'Atenció Mèdica Urgent 061 (SAMU) i a la Policia Nacional. La víctima ha denunciat als presumptes segrestadors i, tot i que havien de passar a disposició judicial aquest dimarts, finalment ho faran el dimecres.

La Policia Nacional ha obert una investigació i, possiblement, aquest dimarts detindran una octava persona. Se'ls acusa de tres delictes: detenció il·legal, vexacions i lesions.