El Diddy i la Carme són els dos joves de 20 i 21 anys que han mort intoxicats en una masia de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà). A ElCaso.cat hem esbrinat més detalls sobre els dos joves.

Moren dos joves intoxicats a l'Espluga de Francolí

Dídac Bueno Moreno, conegut popularment amb el sobrenom de Diddy i la Carme Amigó Marsal, eren dos nois de 20 i 21 anys que estudiaven el grau d'Anglès a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. El Dídac era de la Canonja (Tarragonès) i estava al primer curs i la Carme, de Montblanc (Conca de Barberà), estava a punt d'acabar la carrera, ja que es trobava al quart curs.

Carme Amigó Marsal / Facebook

La Carme Amigó és una jove de 21 anys que ha mort intoxicada a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) / Facebook

El Dídac i la Carme van decidir passar la nit del divendres al dissabte en una masia de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), propietat de la família d'ella. El dissabte, els seus amics es van començar a preocupar, ja que no contestaven els missatges i sabien que estaven a l'interior de la masia. Finalment, un amic va avisar a Emergències, ja que va veure la parella inconscient a l'interior de l'habitatge.

Dos estudiants de la universitat Rovira i Virgili

Quan van arribar els metges, van poder comprovar que el Dídac i la Carme estaven en parada cardiorespiratòria i, tot i els intents per salvar-los, van acabar morint. El motiu? Es van intoxicar amb monòxid de carboni per culpa d'un generador elèctric en mal estat. La mort d'aquesta parella ha causat gran commoció a la Canonja, a Montblanc i a la universitat Rovira i Virgili i, quatre dies després dels fets, els seus amics i familiars encara no donen crèdit als fets.

Dídac Bueno Moreno / Facebook

El Dídac era un noi de 20 anys de la Canonja (Tarragonès) que ha mort per intoxicació de monòxid de carboni / Facebook

El Dídac era un aficionat de la música

El Dídac era un aficionat a la música, concretament al hip-hop i al trap i, de fet, tenia un grup de música, Young Souls, format per ell i tres joves més, que no han dubtat a mostrar la seva commoció a les xarxes socials: "No puc parar de pensar en tots els moments que hem passat. Només de recordar el teu somriure se'm posa la pell de gallina. No em puc creure que hagis marxat i que no m'hagi pogut acomiadar de tu", diu un dels seus amics.

Intoxicació per monòxid de carboni a Andorra

Malauradament, no és la primera vegada que dos joves moren intoxicats per monòxid de carboni i, de fet, fa unes setmanes dos joves van morir en les mateixes circumstàncies a Andorra: el generador elèctric d'una estufa estava en mal estat i van trobar-los morts a l'interior de la borda, fet que va causar gran commoció al Principat, ja que eren dues persones molt estimades a Andorra.