Els Mossos d'Esquadra han detingut durant aquest cap de setmana dos homes de 31 i 51 anys vinculats presumptament amb la troballa d'un cadàver esquarterat que va aparèixer el 29 de novembre a l'interior d'un contenidor de l'Eixample de Barcelona. La policia catalana ha localitzat dintre d'un domicili, just davant d'on va aparèixer el cos, diversos indicis que relacionen els dos detinguts amb el crim. Tots dos detinguts passaran a disposició judicial durant el matí d'aquest dilluns, 5 de desembre. A hores d'ara els Mossos no han revelat més detalls sobre la intensa investigació que han dut a terme aquests dies per poder aclarir els fets d'aquest macabre crim al centre de Barcelona.

🔴 ACTUALITZACIÓ: Els homes que van matar i trossejar el cadàver de Barcelona vivien amb ell just davant del contenidor

 

Dimarts passat els Mossos d’Esquadra van rebre un avís sobre la troballa d’un cadàver a l’interior d’un contenidor situat a la cantonada de l’avinguda de Roma i el carrer Casanova. Un drapaire que rebuscava entre la brossa va trobar una maleta i, amb l’ajuda d’un estanquer de la zona, la van obrir i van descobrir amagat a l'interior el que sens dubte era un cadàver humà. 

No han trobat el cos sencer

Dintre de la maleta, en un avançat estat de descomposició, va aparèixer el tronc d'una persona. Els investigadors van intentar localitzar més restes humanes revisant l'interior dels altres contenidors de la zona, sense èxit. Al cos li faltaven les cames, els braços i el cap i, segons fonts policials, havien estat tallats d'una manera bastant maldestra, el que va donar pas a batejar, popularment, el cas com a 'cas Puzle', si bé la policia li va donar un altre nom.

De la part del cos que es va recuperar els agents van poder extraure una mostra d’ADN per comparar-lo amb la llista de persones desaparegudes amb l’objectiu d’esbrinar la identitat de la víctima, tot i que encara sense cap resultat positiu. Els investigadors encara no han aclarit què va portar els dos detinguts, acusats de ser els autors materials del crim, a matar l'home encara sense nom.

En l'escorcoll a casa dels dos detinguts els Mossos van trobar restes que els vinculen amb el crim, si bé, segons fonts properes a la investigació, no es van poder localitzar més restes humanes que es puguin relacionar amb aquest trencaclosques.