Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa, cap a les onze d'aquest matí, d’un cos en un contenidor de l’Eixample de Barcelona. Segons les primeres informacions confirmades per la policia catalana, el cos estava a l’interior d’una maleta en un contenidor entre l'avinguda de Roma i el carrer de Casanova. L'han descobert dues persones quan anaven a llençar la brossa i, en adonar-se del que es tractava, han aturat una ambulància. La investigació l’ha assumit l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) per aclarir la identitat de la víctima i també com ha mort. Tot sembla indicar que es tracta del cos d’un home, tot i que s’hauran de fer proves per confirmar-ho. El cos, que es troba en un avançat estat de descomposició, no està sencer. 

Els Mossos han acordonat la zona 

La policia ha avisat als propietaris dels bars de la zona i els ha advertit que no podran fer servir les terrasses mentre s’estigui duent a terme la investigació que, asseguren, durarà força estona. Per altra banda, els Mossos han desplegat un ampli dispositiu que ha bloquejat el pas dels vianants en acordonar completament una de les voreres, i han estès una lona per tal de protegir la privacitat del difunt.

Cos trossejat Eixample
El cos estava dintre d'un contenidor de brossa | Guillem RS

Segons fonts a què ha tingut accés ElCaso.cat, per ara només s'ha trobat el tors del mort. La policia científica ha revisat l'interior del contenidor en el qual s'ha trobat el difunt, però no hi ha indicis de la resta del cos. Mentrestant, la comitiva judicial ha arribat al lloc dels fets i s'ha procedit amb l'aixecament del cadàver, que ja s'ha traslladat per poder practicar-li l'autòpsia.

Durant tot el matí hi ha hagut molta expectació al voltant de la zona de la investigació que es troba sota secret de sumari. Els Mossos s'han endut el contenidor de rebuig on ha aparegut el cadàver per tal d'analitzar-lo, buscar més restes i localitzar possibles indicis que puguin ajudar a aclarir aquest cas.