La Policia Nacional ha detingut dos nois de 18 i 19 anys per gravar una parella fent sexe en un lavabo de Gandia (València) i difondre el vídeo per xarxes socials. Ha estat la noia qui s'ha adonat que els estaven gravant sense el seu consentiment i ha pogut veure amb els seus propis ulls com havien enviat les imatges i els cídeos a terceres persones. 

Els fets van passar la matinada del diumenge, 24 de juliol, al lavabo d'una discoteca de la ciutat valenciana de Gandia. Una parella estava fent sexe tancats en un lavabo quan, de cop i volta, ella es va adonar que hi havia dos nois traient el cap i gravant-ho tot.

Els dos nois havien enviat els vídeos de la parella fent sexe a Gandía

Va ser llavors quan va alertar als vigilants de seguretat, que van demanar als presumptes autors dels fets que els deixessin veure les fotos i els vídeos que havien fet. Van poder comprovar que havien enviat les imatges a terceres persones i la noia es va començar a posar molt nerviosa.

Immediatament, va esborrar el vídeo per por que se seguís difonent. Els vigilants van alertar a Emergències 112 i van retenir els dos nois, de 18 i 19 anys, fins que van arribar els agents de la Policia Nacional.

La Policia Nacional els deté per un delicte contra la intimitat

Els van detenir com a presumptes autors d'un delicte contra la intimitat. També es van quedar amb els seus telèfons per esbrinar si ho havien difós a altres persones per aplicacions de missatgeria instantània o xarxes socials.

Policía Nacional / Europa Press
La Policia Nacional deté dos nois de 18 i 19 anys per gravar una parella fent sexe i difondre els vídeos per aplicacions de missatgeria instantània a Gandia (València)/ Europa Press

Els detinguts son dos nois de 18 i 19 anys sense antecedents

Els presumptes autors dels fets, dels quals no ha transcendit la identitat, son dos amics de 18 i 19 anys que no tenen cap antecedent policial. Després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat amb càrrecs fins que se celebri el judici.

Penes de presó per difondre vídeos sexuals sense consentiment

Les autoritats alerten que difondre imatges o gravacions sense el consentiment de les parts implicades és un delicte castigat amb penes de tres mesos a un any de presó una multa de sis mesos a un any per un delicte contra la intimitat.