Nova agressió en una escola catalana. Quatre menors de 14 anys i un de 17 van atacar brutalment una companya de classe, també de 14, el passat 2 de febrer a Rubí (Vallès Occidental). Els fets, segons ha pogut saber ElCaso.cat, van produir-se a l'Institut Escola Teresa Altet del municipi. Els cinc van ser detinguts el dia 7 pels Mossos d'Esquadra després que la mare de la noia denunciés el succés i expliqués que durant un canvi de professor a l'aula, els nens presumptament la van empènyer fins que va caure a terra. Va ser, aleshores, quan el grup la va començar a humiliar i maltractar, a més de colpejar-la quan ella va intentar defensar-se i escapar. Aquest cas arriba poc després dels tràgics de Sallent, on van intentar suïcidar-se dues noies de 12 anys (una va morir i l'altre està crítica); i el de la Ràpita, on un alumne de 15 i amb un grau d'autisme es va llançar des del balcó de casa i està ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Ambdós casos van produir-se, aparentment, per bullying al centre educatiu.

El professor era a l'aula mentre simulaven una fel·lació

Aquest suposat nou cas de bullying en una escola de Catalunya va produir-se en hores lectives i dins de l'aula. Quan s'estava duent a terme un canvi de classe entre dos grups de tercer d'ESO que havien de compartir una assignatura. Va ser durant aquest rebombori i moviments d'alumnes i professors que els quatre menors de 14 anys i un de 14 van assetjar la noia. Segons ha avançat El País de la denúncia presentada davant dels Mossos d'Esquadra, la policia considera que es tracta d'una presumpta agressió sexual. Principalment perquè, durant l'atac, un dels nois, mentre els altres la tenien rodejada i indefensa asseguda al terra, li van apropar la zona dels genitals a la cara per simular una fel·lació i d'altres actes sexuals.

El professor d'aquest institut de Rubí, segons expliquen diversos testimonis al mitjà citat, es trobava dins de l'aula en el moment en què s'estava produint l'atac de caire suposadament sexual i ell no se n'hauria adonat de res del que estava passant. Les mateixes veus van afirmar que no era el primer cop que aquests alumnes feien un atac similar, però presumptament ni el centre ni els seus companys de classe ho havien fet públic fins ara. Tanmateix, el Departament d'Educació de la Generalitat no s'ha pronunciat a l'espera de tenir més detalls al respecte.