La Guàrdia Civil ha detingut dos homes de 39 i 31 anys per la mort violenta de la seva cunyada, una jove de 36 anys assassinada a ganivetades a Arjona (Jaén). Tot ha començat per una discussió familiar. La víctima es deia Lucía i era la cunyada dels presumptes autors dels fets, que estan a l'espera de passar a disposició judicial.

Els fets han passat aquest dilluns a la nit a Arjona, un municipi andalús de poc més de 5.000 habitants a prop de Jaén. Emergències va rebre una alerta d'una brutal baralla al carrer Arrabal de San Martín.

El cadàver de la dona presentava signes d'haver patit una mort violenta

Els sanitaris i els efectius de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que hi havia el cadàver d'una dona amb signes evidents d'haver patit una mort molt violenta: estava plena de ferides per arma blanca. Al seu costat hi havia la seva germana, una dona de 39 anys que també havia estat apunyalada i que va ser traslladada a l'hospital. Afortunadament, la la seva vida no corre perill i les lesions no son greus.

Els presumptes assassins havien fugit del lloc del crim, però els agents de la Guàrdia Civil els tenien completament identificats i van emetre una ordre de crida i cerca per localitzar-los i detenir-los com més aviat millor. 

Els presumptes assassins s'entreguen a la Guàrdia Civil

En menys de 48 hores s'han entregat a la caserna de la Guàrdia Civil d'Andújar, a 15 quilòmetres del lloc dels fets. Es tracta de dos germans de 39 i 31 anys que han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi.

Guàrdia Civil EFE
Detenen dos homes per assassinar la seva cunyada a ganivetades a Arjona (Jaén) i la Guàrdia Civil investiga quin ha estat el mòbil del crim  / EFE

Els presumptes assassins la van matar per una discussió familiar

La víctima es deia Lucia i era la cunyada dels presumptes assassins. Segons les primeres investigacions, tot ha començat per una discussió familiar que s'ha anat escalfant fins al punt que els dos presumptes assassins han matat a ganivetades a la seva cunyada. Els presumptes autors dels fets es podrien enfrontar a penes de presó molt elevades per un delicte d'homicidi.

Els fets han causat gran commoció a Arjona i, des de l'ajuntament, han emès un comunicat per mostrar les condolences als amics i familiars de la Lucía, que encara no donen crèdit al tràgic succés, que continua sent investigat per l'Institut Armat. "Lamentem profundament el succés que ha passat el dilluns i expressem les nostres condolences als amics i familiars de la víctima".