Nou crim a Catalunya. Una baralla entre drapaires ha deixat, el vespre d’aquest diumenge, una persona morta al carrer de Leonardo da Vinci de l’Hospitalet de Llobregat, segons han explicat els Mossos d’Esquadra. Al voltant de les nou del vespre d’aquest diumenge es va rebre l’avís d’una baralla en una zona de contenidors d’aquest carrer, per sota de l’avinguda del Carrilet. 

Els Mossos van rebre l’avís que s’havia trobat, després d’un enfrontament entre dues persones, un home malferit al mig del carrer. L'home, de 55 anys, enia una ferida d’arma blanca a la zona del tòrax. Tot i els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), no es va poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint allà mateix.

Els testimonis van explicar a la policia que l’autor de l’agressió era un altre drapaire, de 25 anys, i que havia escapat del lloc. Ara els Mossos d’Esquadra el busquen. Oficialment, no consten detinguts per aquest nou assassinat a Catalunya.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el presumpte autor de la ganivetada mortal de l'Hospitalet de Llobregat és un home alt, calb, amb problemes de salut mental, de 25 anys i de nacionalitat marroquina, conegut pels Mossos. També és drapaire, com la víctima. L'home assassinat té 55 anys i és de la mateixa nacionalitat que el presumpte autor dels fets.

Investigació oberta

L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió metropolitana Metro Sud han obert una investigació per aclarir els fets, de la qual, més enllà d’aquests detalls, no n’han volgut explicar més novetats. Tampoc l’edat i la nacionalitat de l’home que va aparèixer amb una ganivetada al pit i que després va acabar morint.