Aquest matí ha passat disposició judicial l’home de nacionalitat espanyola i 20 anys que ahir va ser arrestat a Cervera per la seva presumpta relació amb l’agressió sexual amb penetració a una nena de 12 anys a la capital de la Segarra que ahir va avançar ElCaso.cat. El jove, que no té antecedents, va ser arrestat ahir després de la denúncia de la família de la nena, que el va poder identificar. Ha passat la nit a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i aquest divendres el jutge de guàrdia ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’home va conèixer la menor d’edat que, presumptament va violar, per xarxes socials. Després de mantenir-hi contacte va quedar amb ella presencialment, i va ser llavors quan, suposadament, va agredir-la sexualment. 

Es van conèixer per xarxes socials

L’agressor, veí de Balaguer, va atacar la noia a Bellpuig, i va ser arrestat a Cervera, segons les informacions confirmades per la policia catalana, que es mantenen hermètics sobre aquest cas, tenint en compte que la víctima és una nena menor d’edat i de 12 anys. Ha transcendit que l’agressor i la nena no tenen cap vincle familiar i que l’home no va assaltar la noia pel carrer i la va raptar, sinó que hi va iniciar una conversa i relació d’amistat per xarxes socials, fins que va quedar amb ella i la va atacar sexualment, segons consta a l’atestat policial de la denúncia i la declaració de la víctima i també de la seva família, que són els que van posar els fets en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

A hores d’ara no han transcendit més detalls de l’agressió sexual per la preservació de la investigació i també per la protecció de la víctima, per la vulnerabilitat per la seva edat. Els Mossos d’Esquadra s’han apoderat del mòbil de l’agressor, que si el jutge així ho autoritza, serà buidat per seguir amb la investigació. El detingut, veí de Balaguer de 20 anys, nacionalitat espanyola i sense antecedents, ha passat aquest matí a disposició del jutge, després de ser traslladat des de la comissaria de Cervera als jutjats del centre del municipi, on se l’ha pogut veure emmanillat i acompanyat per agents de la policia catalana. 

Segona agressió sexual a una menor a Catalunya

L’agressió que ahir es va saber de Cervera és la segona que s’ha pogut conèixer en poc temps a casa nostra. Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 35 anys acusat d’agredir sexualment una noia de 16 a Vilafranca del Penedès, després d’assaltar-la quan, amb un grup d’amigues, sortia d’una discoteca de la capital de l’Alt Penedès.