Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 43 anys i nacionalitat espanyola que aprofitava que sortia a passejar les seves filles petites per vendre droga pels carrers d'Elx, a Alacant. De fet, el detingut en realitat utilitzava les menors com una excusa per no ser detectat pels cossos policials i així exercir com a narcotraficant sense que ningú sospités del que estava fent en mig de la via pública. La Policia Judicial de la Comissaria d'Elx, però, el va acabar detectant i va muntar un operatiu de vigilància per tal d'enxampar-lo.

El pare utilitzava les menors com excusa per a no ser detectat

Els investigadors van descobrir que l'home aprofitava els moments en què treia a passejar les seves filles per trobar-se amb terceres persones a qui els facilitava la droga, segons han explicat des de la Policia Nacional. En anar amb les seves filles menors d'edat semblava un pare normal i passava desapercebut per als vianants i per als possibles cossos policials, que difícilment es podrien pensar que s'estava produint una transacció de drogues davant els ulls de les menors.

Els policies van comprovar que el sospitós distribuïa cocaïna, haixix i speed. Per aquest motiu, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Després d'aconseguir la corresponent autorització judicial, es va procedir a l'entrada i registre del seu domicili, on també vivien les nenes. Els policies van trobar 75 grams de cocaïna preparada en petites dosis per poder ser venudes, així com diversa quantitat d'haixix i speed. També hi havia bàscules de precisió per calcular el pes i 410 euros en bitllets que suposadament li havien donat per la venda de les substàncies estupefaents. L'arrestat ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'Elx.