Tragèdia a la Mitja Marató d'Elx (Alacant). Un jove de 21 anys que corria a la cursa popular ha mort aquest diumenge després de desplomar-se a la línia de meta. La identitat del noi que ha perdut la vida encara no ha estat comunicada. Tanmateix, els serveis d'atenció sanitària l'han assistit ràpidament un cop han vist com queia al terra i no es movia ni tan sols per aixecar-se. L'han intentat reanimar, però finalment han decidit traslladar-lo a l'Hospital General d'Elx en una ambulància.

Un cop ha arribat a l'Hospital General d'Elx, mentre els facultatius l'intentaven reanimar a l'ambulància, els metges del centre han certificat la defunció del noi de 21 anys. Tot apunta que les altes temperatures, anòmales en aquesta època de l'any, han estat determinants en aquest fatídic succés. La Mitja Marató d'Elx, que ha celebrat la seva cinquantena edició, ha comptat amb la participació de 3.200 atletes i ha estat marcada per les altes temperatures. S'han arribat a superar els 30 graus.

L'alcalde d'Elx es posa a disposició de la família

La mort del corredor, veí de la localitat, ha commocionat tot Elx. L'alcalde de la ciutat, Carlos González, ha traslladat a la família de l'esportista les seves condolences en nom de tot l'Ajuntament i s'ha posat a la seva disposició per resoldre qualsevol gestió que necessitin realitzar en relació al decés.