El Carlos, de 56 anys, és l'home detingut per l'assassinat de l'Emili, un cambrer de 44 anys de Verges (Baix Empordà). Ha sortit a la llum el seu passat violent i l'actitud que va tenir amb dues cambreres setmanes abans del crim. De fet, per aquest motiu el van fer fora del bar i va començar a amenaçar a tothom dient que els mataria i, finalment, ha complert amb les seves amenaces i ha matat l'Emili intentant-li tallar el coll amb un matxet.

Els fets van passar el cap de setmana a Verges, un municipi de poc més de 1.000 habitants del Baix Empordà. Segons avança ElPuntAvui, el presumpte autor dels fets es diu Carlos Zamora Rodríguez i té 56 anys. La víctima, el cambrer del bar musical, es deia Emili González Casademont i tenia 44 anys.

El Carlos va faltar el respecte a les cambreres i a les clientes del bar de Verges

Dues setmanes abans del macabre crim, el Carlos va tenir una actitud poc respectuosa amb una cambrera del local i els empleats li van fer un toc d'atenció. El divendres de la setmana passada el van fer fora del bar pel mateix motiu: per molestar les cambreres i les clientes. El presumpte assassí anava begut i van considerar que podia ser perillós, així que es van veure obligats a fer-lo fora a la força. Va ser llavors quan va començar a amenaçar de mort a tothom.

Després de 30 minuts, es va apropar al local, però no hi va entrar. Els treballadors, espantats per l'actitud agressiva del Carlos, es van tancar a l'interior del local. L'home de 56 anys va començar a exhibir el matxet per intimidar-los.

Li va donar un fort cop de matxet al cambrer del bar

L'Emili va decidir sortir del bar per demanar-li que marxés i que deixés d'amenaçar a tothom. El Carlos, en comptes de marxar, es va posar encara més violent: es va apropar a la víctima i li va donar un fort cop de matxet al coll i va marxar del lloc dels fets.

Mentre estaven esperant l'arribada dels serveis d'emergències, presumptament, el Carlos es va tornar a presentar al lloc de la brutal agressió, però quan va veure que arribaven els Mossos d'Esquadra va marxar. Els agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) el van detenir a casa seva com a presumpte autor dels fets hores després. Van poder comprovar que la seva roba estava tacada de sang i que havia amagat el matxet en un test del carrer.

Els Mossos continuen amb la investigació oberta per l'assassinat de Verges

L'Emili va quedar ferit de molta gravetat i va ingressar a l'hospital amb un pronòstic crític. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint per culpa de la ferida del coll. Els Mossos d'Esquadra continuen amb la investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquest assassinat, que ha causat gran commoció a les comarques gironines.