Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns un noi de 19 anys que està relacionat amb l’apunyalament mortal d’aquest passat diumenge de matinada davant de la discoteca llatina Brisas del Caribe del Paral·lel de Barcelona, tal com ha explicat el mateix cos policial en una nota de premsa aquest dimecres a primera hora.

Un jove de 19 anys magrebí va ser assassinat a ganivetades i cops després de ser perseguit per un grup de persones de nacionalitat dominicana. L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de Barcelona ha pogut localitzar el que, presumptament, és l’autor material de les ganivetades i l’ha detingut. Es tracta d’un jove dominicà, la mateixa nacionalitat que tenen els altres joves que van participar en l’agressió, i que va quedar enregistrada per diverses gravacions.

Aquestes imatges han estat claus pels Mossos d’Esquadra per poder identificar l’home i poder-lo detenir, el mateix dilluns. Els investigadors creuen que la víctima de l’agressió i ganivetada mortal, que té antecedents per robatori, va intentar assaltar el detingut i els seus amics per robar-los. Els dominicans van respondre a l’atac, el van perseguir i finalment el van tirar a terra a cops i li van clavar una ganivetada mortal. Tot i els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), el jove va acabar morint sobre un toll de sang a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona. 

Investigació oberta

Està previst que el detingut sigui entregat al jutge de guàrdia aquest dijous, acusat d’un homicidi. La investigació encara no es dona per tancada i no es descarten que els Mossos d’Esquadra puguin fer noves detencions relacionades amb aquest apunyalament mortal d’aquest cap de setmana davant de la conflictiva i molt perillosa discoteca Brisas del Caribe.

El segon assassinat del Pont de la Castanyada

Aquest crim del Paral·lel de Barcelona no ha estat l’únic que s’ha registrat a Catalunya. El dia 1, de matinada, un jove va ser trobat mort davant d’un hotel del carrer de Valls de Salou. Una baralla a la zona de discoteques de la capital festiva de la Costa Daurada va acabar amb un jove magrebí mort i un altre de ferit als braços. Els Mossos busquen dues persones per la seva relació amb els fets, però que encara no han pogut ser detinguts.