Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou crim a Catalunya. Aquesta matinada, al voltant de les cinc, un jove ha resultat mort després de rebre quatre ganivetades en una baralla al carrer de Valls, a Salou. L’incident s’ha iniciat en un dels carrers que donen al carrer de Carles Büigas on es concentren totes les discoteques de la capital de la festa de la Costa Daurada.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el recepcionista de l’hotel Salou Beach ha alertat al 112 al voltant de dos quarts de cinc que hi havia una persona estirada a la via pública, ferida greu, amb diverses ganivetades. Quan els Mossos han arribat a lloc ho han confirmat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), de manera paral·lela, han iniciat tasques de reanimació, que no han pogut salvar la vida del noi, que ha mort allà mateix.

Un segon jove ferit en l'agressió

En la baralla també ha resultat ferida una segona persona, també jove. El segon ferit presenta una ferida superficial d'arma blanca en un colze, segons ha pogut saber de fonts policials aquest diari. L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió del Camp de Tarragona s’ha fet càrrec de les investigacions del cas.

Segons les primeres informacions policials, l’autor de les ganivetades són dos joves, que han pogut escapar i que estan sent buscats pels Mossos d’Esquadra. Ara mateix encara no s’ha pogut aclarir si l’agressió mortal d’aquesta matinada s’ha originat per una baralla per algun motiu concret o per un intent de robatori frustrat que ha acabat en baralla. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació.

Segon apunyalament mortal en poques hores a Catalunya

Aquest apunyalament arriba a menys de 48 hores després del crim de davant de la discoteca Brisas del Caribe. Un jove d’uns 20 anys va ser apunyalat i va acabar morint a les portes d’aquesta conflictiva sala de festes de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona. Com en el cas de Salou, l’assassinat de Barcelona encara no s’ha pogut aclarir i no hi ha detinguts.