La Policia Nacional ha detingut un home de 63 anys acusat de matar la seva germana gran, de 71, tallant-li el coll amb un ganivet quan havia anat a visitar-lo a casa seva al barri de Lavadores de Vigo. Els serveis d'emergències han rebut l'avís dels fets pocs minuts abans de dos quarts de dues del migdia i fins al lloc, al número 64 del carrer Curros, s'hi han desplaçat diverses patrulles policials, així com efectius sanitaris. No obstant això, quan han arribat, la dona tenia un tall profund al coll i havia perdut molta sang, sense que s'hagi pogut fer res per salvar-li la vida.

A més de la víctima, a l'interior de l'habitatge hi havia el seu germà, que ha estat detingut com a presumpte autor del crim i ha estat traslladat a les dependències policials. L'home pateix problemes de salut mental i els investigadors miren d'esclarir si l'atac mortal podria haver estat fruit d'un brot psicòtic. S'està inspeccionant el domicili i els agents de la Policia Científica estan recollint proves per esclarir els fets. El cos de la dona ha estat traslladat a l'anatòmic forense perquè se li faci l'autòpsia.

La dona s'encarregava de cuidar el seu germà petit

La víctima mortal, María del Carmen, havia anat a visitar el seu germà petit com feia habitualment. L'esquizofrènia que patia feia que ningú es volgués fer càrrec d'ell, però la dona, malgrat que tothom li deia que tampoc ho fes, considerava que era el seu germà i l'havia de cuidar, tal com apunta El Faro de Vigo. Li gestionava els seus comptes corrents i, malgrat que tenia una malaltia degenerativa i problemes de mobilitat, l'anava a veure sovint i li portava diners i menjar.

Dos crims més a Catalunya aquest dimecres

Aquest dimecres, dos crims també han tenyit de dol Catalunya. A Torredembarra, cap a les quatre de la matinada, dos homes s'han presentat a comissaria dient que havien trobat el seu company de pis, un home de 41 anys, mort amb signes de violència. Els Mossos ho investiguen. A Bellcaire d'Empordà, un noi de 27 anys ha matat a ganivetades el seu fill de 5 anys. Posteriorment, també ha apunyalat la mare, de qui s'estava separant, i ha fugit. Al cap d'unes hores, els Mossos l'han pogut detenir caminant a tres quilòmetres del domicili familiar encara amb la navalla a la mà.