El futbolista Dani Alves ha estat detingut aquest divendres pels Mossos d'Esquadra, segons ha pogut saber ElCaso.cat. L'exjugador del Futbol Club Barcelona (FCB) i actual migcampista del Pumas mexicà, ha anat a declarar davant de la policia catalana a la comissaria de Les Corts per, presumptament, agredir sexualment una jove de 23 anys el passat 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona. La noia, després dels fets ocorreguts al local d'oci nocturn, va denunciar-lo dies després, el 2 de gener. L'exestrella blaugrana declararà en les pròximes hores davant del jutge del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que decidirà si ingressa a presó o queda en llibertat.

🔴 ACTUALITZACIÓ: Dani Alves, a presó sense fiança: el futbolista acusat d’una agressió sexual dormirà entre reixes

 

La presumpta agressió, als banys de la discoteca

La jove era amb un grup d'amics a la discoteca barcelonina el passat 30 de desembre. Cap a les dues de la matinada Alves arriba amb un company al local i s'instal·len a la zona VIP de Sutton. Després d'això, una hora més tard comencen a conversar amb altres persones i, concretament, amb la colla amb què es trobava la noia. Ballen i continuen la festa amb normalitat, pel que va veure's a les càmeres de seguretat. Tanmateix, en un moment donat ella va als lavabos i poc després també hi entra el futbolista, al voltant de les quatre. Surten i es reuneixen de nou amb tothom. No sembla que hagi passat res, en un principi.

Però, Alves abandona la discoteca poc després i és, en aquell precís moment, quan la jove denunciant comença a plorar. El personal del local la va atendre i van activar el protocol de protecció de la víctima. L'entorn del migcampista del Pumas ha explicat que va ser al local barceloní, però per "poc temps" i que no "va passar res". Ara, malgrat això, s'ha presentat davant dels Mossos d'Esquadra, amb els quals col·labora des d'un primer moment, i ha passat sota custòdia policial per anar a declarar davant del jutge instructor del cas.

La investigació la porta la Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS) de la policia catalana, que és la que porta els casos més grans o quan no hi ha autor conegut i ha decidit fer-se càrrec per la seva transcendència, segons ha pogut saber aquest mitjà.

Torna de Mèxic per un cas succeït de vacances a Barcelona

Alves farà 40 anys al maig. En el moment de la suposada agressió es trobava de vacances a Barcelona, poc després del tercer Mundial que va jugar amb la selecció de Brasil a Qatar 2022. El futbolista resideix actualment a Mèxic, atès que és un dels migcampistes estrella del Pumas, i va tornar des d'allà per col·laborar en la investigació dels fets i ara ha quedat sota custòdia judicial.