Nova agressió sexual a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres el responsable d’una botiga del carrer d’Entença, entre Còrsega i Roselló, que va fer tocaments a la una menor, una noia de 16 anys, que havia entrat a comprar a l’establiment, una botiga de queviures a tocar d'una escola d'art d'aquest carrer.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, l’arrestat és un home de nacionalitat pakistanesa de 46 anys que és el responsable de la botiga. 

Va aprofitar per fer tocaments a la noia

Segons la denúncia recollida pels investigadors de la comissaria de l’Eixample, la nena va entrar a la botiga i l’home, aprofitant que no hi havia ningú més a l’establiment, ha fet tocaments a la menor i després l’ha volgut fer entrar a la força a un magatzem. La noia s’ha pogut resistir a l’agressió i ha sortit corrent de la botiga, per demanar ajuda.

La noia menor d'edat és alumna de l'escola que hi ha gairebé paret amb la botiga que regenta l'arrestat. Fonts de la investigació han explicat que la noia i l'home no es coneixia de res ni havien tingut cap mena de relació més enllà d'haver pogut ser ella, la menor d'edat, clienta de la botiga altres dies.

Detingut per abusos sexuals

Els Mossos d’Esquadra han pogut identificar l’home i ha quedat detingut per un delicte d’abusos sexuals a menors d’edat. 

L’home ha passat la nit a la comissaria de les Corts, que és el centre on són traslladats tots els detinguts que fan els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana a la ciutat de Barcelona. 

Més agressions sexuals a Barcelona

Aquest nou intent d’agressió sexual del qual la noia va poder-se escapar i demanar ajuda arriba en plena escalada de delictes contra la llibertat sexual. Fa gairebé dues setmanes una noia de la mateixa edat va aparèixer despullada, inconscient i violada en un descampat d’Igualada després d’haver sortit de festa amb uns amics a la discoteca Epic

Els Mossos d’Esquadra, tot i que han convertit el cas en prioritari, encara no han detingut a cap dels responsables de la brutal agressió de la menor d’edat. 

Un ocupa intenta apunyalar un manyà i un porter al centre de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra també han investigat dos delictes d’abusos sexuals en un hostal del centre de Barcelona, tal com va avançar ElCaso.cat. És un més dels capítols de violència i descontrol que viu la ciutat de Barcelona. Just aquest dimarts els Mossos van detenir també un home italià de 32 anys que va intentar apunyalar el porter d’una finca que volia ocupar amb la seva família.