Novetats del cas de l'agressió sexual a una menor a Igualada (Anoia). L'advocat de la víctima ha explicat públicament quin és l'estat de salut de la víctima i per què encara no ha parlat amb ella.

Segueixen investigant la violació a una menor d'Igualada

Els fets van passar el dilluns, quan un camioner va veure la menor despullada, inconscient i plena de sang en un descampat a prop d'una discoteca. Al principi, es pensava que estava morta i va trucar immediatament a Emergències 112.

Quan els policies es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que la víctima era una nena de 16 anys i que estava viva, tot i que es trobava greument ferida. Immediatament, la van traslladar a l'hospital, on van poder veure que tenia unes lesions que evidenciaven que havia estat víctima d'una violació amb molta violència i que l'havien intentat matar després dels fets. 

Els busquen per una agressió sexual a una menor i per temptativa d'homicidi

Des de llavors, els Mossos d'Esquadra han obert un dispositiu per intentar localitzar i detenir els autors dels fets com més aviat millor. Seran acusats de dos delictes: un d'agressió sexual a una menor i un altre de temptativa d'homicidi.

Aquest dimecres, l'advocat de la víctima, Jorge Albertini,  ha explicat a El programa de Ana Rosa, l'estat en què es troba la víctima. "Acabo de parlar amb el pare i m'acaba d'informar que està entrant a quiròfan. Hem d'esperar a veure què passa a les següents hores. Espero i prego que surti bé", explica a Telecinco.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant la violació a una menor de 16 anys a Igualada (Anoia). De moment, encara no han detingut els autors dels fets, que seran acusats d'agressió sexual i de temptativa d'homicidi / Arxiu

La víctima encara no ha fet cap declaració a l'advocat

Albertini ha aprofitat l'ocasió per explicar que la víctima no ha fet cap declaració oficial. "En una declaració han d'estar els pares els mossos i jo mateix. Jo no he volgut que m'expliqui res sense els seus pares ni els policies davant. Encara s'ha de recuperar i quan ho estigui, ja ho explicarà".

"Ara entra a quiròfan i, quan estigui estable, ja explicarà el que va passar. El problema és que ara no és el moment de sotmetre-la aquests nivells d'estrès, ja que el seu estat físic és complicat", afegeix l'home.

Col·laboració ciutadana per trobar els violadors

L'advocat també ha demanat col·laboració ciutadana per esbrinar més detalls i esclarir els fets i, sobretot, aconseguir localitzar i detenir els violadors com més aviat millor. No obstant això, no ha pogut donar gaires detalls, ja que el cas es troba sota secret de sumari. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre els violadors, que immediatament es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra.