Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada l’home de 22 anys que, presumptament, la matinada de l'1 de novembre va matar-ne un altre en una baralla a la zona de discoteques de Salou, la capital de la Costa Daurada. Al voltant de les dues d’aquest dilluns, 21 de novembre, en un control de pas a la carretera C-260 a Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana han identificat l’home i ha saltat que tenia una ordre de detenció vigent relacionada amb uns fets ocorreguts a principi de mes, la nit de Castanyada, a Salou. L’home ha quedat arrestat. 

Els fets pels quals l’home estava en cerca i captura es remunten a principi de novembre quan, segons es va poder saber llavors, dos persones van agredir amb una arma blanca un jove de 18 anys a tocar de l’avinguda que concentra tots els locals d’oci de Salou, entre carrer de Valls i l'avinguda de Carles Buïgas.

L’autor material dels fets va poder ser identificat per la feina dels investigadors de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de Tarragona i va ser publicada una ordre de detenció, fins que avui, de matinada, en passar per un control dels Mossos i ser identificat, ha estat detingut.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.