Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home que estaven buscant com a presumpte autor de l'apunyalament a una dona al mig del carrer a Olot. La víctima va patir ferides superficials i va ser atesa a l'hospital comarcal de la ciutat.

Apunyalament a Olot

Els agents l'han pogut arrestar aquest diumenge, segons ha pogut confirmar l'ACN i ha avançat el digital l'Informador de la Garrotxa.

Els fets van passar el dilluns al carrer Mulleras. La dona caminava aquella tarda pel carrer de Camil Mulleras, a l’altura de la cruïlla amb el carrer Rengle, a ple centre de la ciutat – a prop de la plaça del mercat municipal, quan un home la va abordar i la va apunyalar diversos cops.

Diversos testimonis dels fets van trucar als serveis d'emergències per alertar de la situació i s'hi van desplaçar dotacions de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM. Una ambulància va atendre la dona i la va traslladar a l'hospital comarcal.

L'agressor, "exparella de la víctima"

Segons les primeres informacions, les ferides al coll i el braç eren superficials i no es temia per la vida de la víctima. En el moment de l'atac, la dona anava acompanyada de la seva mare, que va assegurar que l'autor de l'agressió és exparella de la víctima.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per identificar i localitzar l'autor de l'apunyalament. Investigació que ha conclòs avui amb la detenció del presumpte autor dels fets, que passarà a disposició judicial. 

Cuchillo mano / Pixabay

Ganivet mà / Pixabay

Es tracta d'un veí d'Olot de 40 anys que hauria incorregut en un delicte de violència masclista, ja que la dona era la seva exparella. De fet, compta amb múltiples antecedents i té en vigor una ordre d'allunyament cap a la víctima, va detallat Diari de Girona. 

Violen una menor amb discapacitat al Segrià

Un altre succés de caràcter masclista s'ha fet públic avui, quan dos nois de 23 i 31 anys han estat detinguts a Rosselló, al Segrià, per haver agredit sexualment una noia de 16 anys amb discapacitat.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la tarda, quan un d'ells la va agredir i l'altre no va fer res per impedir-ho. Ara es troben a la comissaria de Lleida i es preveu que passin a disposició judicial en breu.