Desiree Castaneda ha estat detinguda després del part de la seva filla de 12 anys. La mare va consentir la relació amb un home de 24 anys i va arribar a fer una celebració pel nadó. Juan Miranda-Jara, el pare del nadó, ha estat arrestat per violació en primer grau. Els fets van tenir lloc a la ciutat de Tulsa, Oklahoma (EUA).

La parella de la nena va ser arrestada per un delicte de violació

El 14 de juliol una de menor va donar a llum en un hospital de Tulsa. Els sanitaris que van atendre la nena van denunciar que podria haver estat una violació. Llavors, la policia va rebre l'avís i es va dirigir a l'hospital. Una vegada allà, els agents van arrestar el presumpte violador, Juan Miranda-Jara, segons ha comunicat el Departament de Policia de Tulsa.

El jove de 24 anys es trobava a l'hospital amb la menor i va confirmar que tenia una relació amb ella des d'octubre de 2020. A més, també va afirmar que era el pare del nadó.

Juan Miranda-Jara / Tulsa Police Department

Imatge de Juan Miranda-Jara / Tulsa Police Department

La mare va celebrar l'embaràs de la nena de 12 anys i va aprovar la relació

En aconseguir tota aquesta informació, els agents van iniciar una investigació per aclarir si els pares estaven al corrent de la relació. Quan va avançar en el cas, van esbrinar que els pares sabien que la seva filla estava sortint amb un home de 24. A més, van fer una festa per celebrar el seu embaràs.

Després d'aquestes conclusions, la mare de la nena va ser detinguda. Se l'acusa de negligència infantil i de permetre l'abús sexual de la seva filla. A Oklahoma, l'edat mínima de consentiment sexual són els 16 anys, mentre que la nena en tenia 12.

Durant la investigació, els agents van saber que el pare de la nena és a presó per violació en primer grau. L'home compleix una condemna de 12 anys, però la policia ha declarat que no té res a veure amb aquest cas.

Dos de menors de 2 i 4 anys passejant nus per Madrid

Un altre incident amb dos de menors va tenir lloc a Madrid aquest dissabte a la matinada. La Policia Nacional va rescatar dos nens que caminaven despullats pel centre de Madrid, sense la companyia d'un adult.

Els agents els van trobar a la plaça de San Francisco, al districte Centro i els van portar a un centre sanitari per analitzar el seu estat de salut. Quan van acabar de fer l'examen mèdic, van passar a disposició dels serveis socials.

La seva mare estava a casa borratxa i els havia estat buscant

Immediatament, una patrulla se'n va anar al domicili dels menors. Una vegada allà, van trobar una dona borratxa. Quan els agents van interrogar els veïns, van contestar que la dona acabava d'arribar. A més, van explicar que la dona havia buscat els seus fills, perquè els havia deixat completament sols.

Després de comprovar la identitat de la dona, van aclarir que era la mare dels nens i va ser detinguda per un delicte d'abandonament de menors.