Els Mossos d'Esquadra han detingut Adrián Molina, el pres de 22 anys que fa dos mesos va protagonitzar una fuga de pel·lícula aprofitant una visita al dentista de Terrassa (Vallès Occidental). L'han localitzat en un taller de motos de Montcada i Reixac i l'han enxampat gràcies a les fotos que publicava ell mateix al seu compte d'Instagram.

La detenció ha estat aquest dimecres a la tarda en un taller de reparació de motocicletes de Montcada i Reixac. Adrián Molina Romero estava en crida i cerca des del 5 d'abril, quan va fugar-se al mig del carrer i a plena llum del dia al centre de Terrassa.

Va idear el pla de fugida amb un amic que estava fora de la presó de Lledoners

Aquesta fuga no la va fer sol. Ho va fer en col·laboració a un amic seu, que el va ajudar. El dia abans dels fets, va anar a infermeria de la presó de Lledoners i va explicar al metge que s'havia fet un esquinç al canell, motiu pel qual no portava les esposes ben ajustades quan va sortir del dentista.

Fuga de pel·lícula al mig de la rambla de Terrassa

Tal com es pot veure al vídeo, que va córrer com la pólvora a les xarxes socials, el pres està creuant la rambla custodiat per dos mossos d'esquadra quan, de cop i volta, un altre individu s'apropa pel darrere amb un extintor i ruixa els agents. Aprofitant aquest moment de distracció, tots dos marxen pel carrer del darrere i se'ls perd el rastre: van fugar-se en un cotxe amb les matrícules robades per evitar que els trobessin.

L'Adrián és un pres perillós amb molts judicis pendents

L'Adrián estava complint una condemna d'11 mesos a la presó de Lledoners (Bages) i tenia molts judicis pendents per robatoris i per un homicidi en grau de temptativa. Tot i que la seva conducta al centre penitenciari era correcta, estava catalogat com un pres perillós.

El detenen gràcies a les fotos que penjava ell mateix al seu compte d'Instagram

Durant dos mesos, ha estat en crida i cerca i els policies li han seguit el rastre en tot moment. Ha estat relativament senzill, ja que l'home estava constantment penjant fotos al seu compte d'Instagram. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, una de les publicacions clau ha estat un vídeo on se'l reconeix clarament a la concentració de Moto GP de Montmeló (Vallès Oriental) derrapant.

"Detenim a Montcada i Reixac el pres escapolit a Terrassa"

"Detenim a Montcada i Reixac el pres escapolit el passat 5 d'abril a Terrassa aprofitant una visita al dentista", expliquen els Mossos d'Esquadra en una piulada al seu compte de Twitter. L'Adrián està a l'espera de passar a disposició judicial i es tornarà a decretar la seva entrada a presó.