Aquest dimarts s'ha escapat un pres de Lledoners aprofitant una sortida al dentista a Terrassa (Vallès Occidental). Ho ha aconseguit gràcies a un còmplice, que ha atacat als dos mossos que l'estaven custodiant. ElCaso.cat ha tingut accés a les càmeres de seguretat on es poden veure les imatges del moment exacte de la fugida, que ha estat al mig del carrer i a plena llum del dia. 

Les imatges són de les càmeres de seguretat d'un local situat al número 161 de la rambla d'Ègara de Terrassa. Tal com es pot veure a les gravacions, el pres i dos mossos d'esquadra surten del dentista Vitalident en direcció al cotxe policial per tornar a la presó de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). 

El còmplice apareix per darrere i ruixa als agents amb un extintor

Quan estan creuant la rambla, de cop i volta, apareix un home pel darrere i ruixa als agents amb un extintor. Acte, seguit, el còmplice i el pres marxen a tota velocitat sota el fum provocat per l'extintor mentre llancen un dels policies a terra. Seguidament, els agents els comencen a perseguir per atrapar-los, però han aconseguit escapar.

Preso Quatre Camins / Cedida

L'Adrián és un pres de Lledoners que s'ha escapat aprofitant una sortida al dentista a Terrassa (Vallès Occidental) i que després de la fuga ho ha publicat per Instagram: l'estan buscant / Cedida

Les persones que estaven al mig del carrer encara no donen crèdit a la fuga de pel·lícula que han presenciat. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, s'han escapat en cotxe i, per aquest mateix motiu, els Mossos d'Esquadra els estan buscant amb l'helicòpter

Es diu Adrián, té entre 20 i 25 anys i està catalogat com un pres de perillositat alta

El pres es diu Adrián M.R., té entre 20 i 25 anys i està catalogat com un pres de perillositat alta. Després d'aquesta fuga, ha compartit una foto per Instagram una selfie amb un amic seu acompanyada de la frase "libertad hermano", fent referència a l'èxit de la fuga. 

 

El fugitiu "tenia bona conducta" al centre penitenciari de Lledoners

Aquesta sortida al dentista, en principi, l'havia de fer acompanyat de tres mossos, no dos. No obstant això, fonts consultades per ElCaso.cat asseguren que com que des de Lledoners explicaven que l'home tenia bona conducta al centre penitenciari, van optar per dos agents en comptes de tres. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre on es podria amagar el fugitiu, que contacti immediatament amb Emergències 112. 

Crida i cerca per un altre pres que s'ha escapat de Lledoners mentre estava a l'hospital

Fa quatre mesos, un altre pres de Lledoners va aconseguir escapar-se. Estava ingressat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa perquè s'havia intentat autolesionar. De cop i volta, va fugir i es va endinsar al bosc mentre estava emmanillat. En aquest cas, es tractava d'un home condemnat a un any i quatre mesos de presó per un delicte de robatori amb violència i intimidació.